Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.500 devirde gelen ses ?

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda vezir54 tarafından 24 Nisan 2015 tarihinde açılan konu

1. vezir54

vezir54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    nejdet
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Bu hafta 2006 1.3 admire aracimi bakima aldim .v, direksiyon ve klima kayisini yag filtre vs.vs.degistirdim .dun 1000 - 1500 devir arasi bir ses ugultu seklinde diyeyim duydum + arac icinde yanik kokusu var gibi! . Bugun parcalari degistiren ustaya gittim tum taktigi kayislari cikartip geri takti ve klima kayisindan geliyordu ama artik gelmiyor dedi ,daha sonra ayrildim.az once eve geldigimde garajda ayni sesin giderlimedigini farketim -duydum !! ..devirdaim pompasi degisti acaba triger kayisi fazla gergin mi sebeb bu olabilimi ? yardimlar icin simdiden tsk. Ederim...

2. snaps

snaps Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    75
    Ad Soyad:
    Ali GÜN
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Elantra (1996-2001) RD
    evet kayışlar yenı takıldığında sert olduklarından yerine alışamadıklarından ses yaparlar 500 km ye kadar keser kesmezzse eğer biraz bolaltırırsın ama bolaldıktan sonra sabah soğuk havalarda felan kayış kaçırabilir

3. vezir54

vezir54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    nejdet
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Sn snaps , yarin ustaya tlf.acip sorunun giderilmedigini bildirecektim...yazinizi okuduktan sonra beklemeye karar verdim,cevap icin tsk.ederim.

Bu Sayfayı Paylaş