arkadaşlar sitesindeşehir içi 5.5 diyor lt si 3.07 desek 16.9 kr yapıyor fakat benim araba 22 kr dan az yakmıyor sizin arabanız ne yakıyor acaba
Fabrika verileri standart ölçümlerle yapılır, diğer araçlarla kıyaslanması içindir..siz Ankara gibi trafiği çok kalabalık olan bir yerde bu rakamı yakalıyamazsınız....
Şehir içi nerede kullanıyorsunuz bilemiyorum ama İstanbul'da sabah iş başlangıç saatlerinde, akşam da iş çıkış saatlerinde kullanıyorum. Bir depo ile tam olarak 670-700 km yol yapıyorum. Bu da ortalama olarak 20 Kuruşa denk geliyor. 100 km yakıt verisi de ekranda yazdığına göre 6.8 olarak görünüyor. Havalar ısındıkça bunun daha da düşeceğini zannediyorum. Kış aylarında 7.3 7.4'ü görmüştüm. Getzler 1 depo ile şehiriçinde ortalama 700 km yol alır. Km başı hesap yapmayın moraliniz bozulur...
dün bi taksiye binmek durumunda kaldık. dizel getz di. 140 km de 25 ytl yakmış uzun yol 100le. fikir versin diye söyledim
getz in dizeli diğer dizellerden biraz fazla yakıyor ama bastımıda gidiyor yaktığının hakkını veriyor.ben 100tl mazotla 550 km yapıyorum karma olarak.2006 getz 39000km abs li model.