Arkadaslar 1.5 VGT motor 2008 model Getz'im var. 99.000de ilk soru triger degismesi gerekir mi ve bu modellerde zincir mi var yoksa kayış mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, 2006 sonrası 1.5 crdi 16 valf dizel getzler zincir trigerli, 120.000 de kontrol edilir, ancak ses yaparsa değişir. Bende vardı, orijinal set ile değiştirdim. Parça ve işçilik 1000-1300 arasında. Onun dışında kayışlar var onlar periyodik olarak kontrol edilmeli ve değişim yapılmalı.
Peki hocam bunlarda 100 binbakimi var mi ysni degismesi gereken acil seyler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakım cetveline göre, 90.000 de baskı balata kontrol gerekirse değişim, Bütün sıvılar hidrolik radyatör vs kontrolü gerekli ise değişim, kayışlar rulmanlar kontrol gerekli olan değişim yapılmalı. Bunların değişmeyen kısmı 120.000 de değişiyor. Ben aracı 96.000 de almıştım. Bunların yapılmadığı söylendi servis tarafından, garantisi bittiği için özelde yaptırmış idim. Yağ, yakıt, hava, polen filtreleri her 10-15.000 de değişiyor.
Hayirli gunler arkadaslar triger zincirini subat mart gibi deyistirecegim nasipse ama aracin 10 bin bakimi geldi simdi yag bakimindan sonra triger zinciri deyisimi yapacagim ama kafama takilan zincir deyisiminde motor yagini bosaltiyormuyuz ona gore yagi almak istiyorum. General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi