Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.5 gls otomatik vites

'Accent Forum - Club' forumunda hasanguclu43 tarafından 16 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. hasanguclu43

hasanguclu43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar. şu an 93 model brodway aracım var. her şeyinden gayet memnunum. 98 model gls klimalı lpg'li otomatik vites bir araç buldum. aracın sahibine takas teklif ettim. bu günlerde buluşup anlaşmaya çalışacapğız ama aklıma takılan bazı sorular var. mesela otomatik vites olması beni korkutuyo. bir de yakıt problemi. aracın sahibi bana hakiki istanbul trafiğinde lpg ile 230 cıvarı yaktığını söyledi. ancak 96 otomatik gls kullanan bir arkadaşım bu şartlarda 230 yakması hele şehiriçinde mümkün değil mutlaka daha fazla yakar dedi? benim aracım şehir içi 180 cıvarı yakıyor şehir dışında 140 cıvarı. otomatik lpgli gls kullanan arkadaşlar bu konuda net bilgi verebilirlerse sevinirim. bir de otomatik vitesin dezavantajları nelerdir? tamiri nasıl yapılır? problem çıkarır mı? tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    özet:
    1. otomatik vitesle ilgili bilgi ve tecrübeler
    2. yakıtı şehir içi ve dışı ne olur.
    şimdiden teşekkürler....

2. alırsanız hayırlı olsun benim bildiğim otomatik vitesler daha fazla yakar performası düze göre birazdaha düşüktür ama yumurta kasalar güzeldir alırsanız hayırlı uğurlu olsun.

3. Misafir

Misafir Guest

Öncelikle otm. araç kullanmak son derece rahatlık özellikle şehir içinde, hele'ki alıştıktan sonra çok rahat edersiniz, yakıt konusuna gelince sanırım arkadaşınız yaotm. araç kullanmasını bilmiyor yada aracında problem var, 23krş çok normal bir rakam, daha fazla yakmaz, hele'ki her durduğunuzda üşenmeyip boşa alırsanız daha çok yakıt tasarrufu yaparsınız.

4. Erbil

Erbil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1- Ben arabamıotomatik vitessorunu ileilgili hiç tamir yaptırmadım. Aynı marka vemodelbende de var. 98 modelolmasına rağmen şimdiyekadar otomatikşanjıman ile ilgilibir tamirat yaptırmadıysam bilki otomatik şanzımanlar sağlamdır. Kulaktan dolma haberlere göre otomatik vitesler hakkında yanışdüşüncelere yer verme. Son yıllarda üretilen araçlara bakarsan genellikle otomatik vitese doğruyoğun bir talep var. Çünkü rahat. Kullanmayan bilemez. Yakıt konusuna gelince şehir içi 200-220 şehir dışı 175-200 yakıyor. Eğer fazla yakayor diyorlarsa ya aldıkları lpg de bir sorun vardır,yada aracın yakıt sistemine (motor,buji, rolanti değeri,hava filtresi vb) bakımyapılmalıdır ki bu zaten her türlü araç için geçerlidir. otomatik,düz,lpg, benzin farketmez.
    Avantajları:yedek parça fiyatları diğer yabancı model araçlara göreçok uygundur. Neredeyseyerli araçlarlabire birdir. acemi şoförler için yokuşlarda arabayı geri kaçırma problemi yoktur. İlk kez araç kullanacak birisi için mükemmel direksiyon eğitimi verebilisin. Şimdiden hayırlı olsun.
    Dezavantajları: Otomotik vitesli olduğu için Ani kalkış yavaştır. (artısı çiğ gaz atmadığı için yakıt tasarrufu olacaktır),
    Düzenleyen : Erbil

Bu Sayfayı Paylaş