Slm arkadaşlar forma yazdım ama gören olmadı galiba 2001 1.5 GLS accent aracım sarj dinamosu ışığı yandı ve bozuldu sonra diyot tablasi ve konjektor değişme ama konjektor arizaliymis araba farklar veya klima acikken ilk kalkista bildiğin zipliyordu tekrar değişti ama yine aynı sorun var ölçüm yapıldı farlar ve Klima acikken sarj 13.0 a kadar düşüyor sizce bu normal mi kapatinca 14.1 de sabit kalıyor sizce bu tekleme veya ziplama elektriksel bir olay mi hiç birşey çalışmayınca bu sorun ortaya cikmiyor
Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim artık kafayı yedirtecek bu araç bu arada baskı balta buji ve buji kablosu degisti
orjinali çok pahalı ise en azından kore yan sanayi şarj dinamosu al derim..tamir ettirdiğin şarj dinamosu ateşleme bobinini yeteri kadar besleyemediği için araban hopluyor zıplıyor kanaatımca..yenisini al kafan rahat etsin..
Haklısın serkan bey bende aynısını düşündüm ama bu sözüm meclisten dışarı ustalar haber vermeden veya durumu açıklamadan tamir etmişler şimdi buna ben 200 tl verdim Kore orjinal 350 tl sordum tekrar işçilik vereceğim orjinal parasına gelecek valla ne diyeyim bunlara bilmiyorum