Arkadaşlar babam 1.5 ay sonra Türkye'ye geliyor ve büyük ihtimalle arabayı satıcaz. Araç 98 model 1.5 gls Atiker sıralı lpg var 253.000 km de geri kalan herşey stock haliyle duruyor. Tahminen fiyat aralığı ne kadar olur bu yumurta kasanın babam 8 9 falan diyorduda sahibindende 12 13 arası yumurta kasalar şimdiden teşekkürler hepinizie
253.000 deyse büyük ihtimal motor ister gibi aracı görmeden bişey denmez tabi eğer sağlamsa motor 12 13 e verilir
Bakalım motor bakımına girecek büyük ihtimalle bi 6 ay sonra falanda tekrar gelince yeni araba alınacak bi tane. Benim istediğim 2 araba var. 2005 corolla sport hb yada 2012 i30 lardan ama aralarında dağlar kadar fiyat farkı var.
klima var mı? boya ve değişen durumu ne? muayene ne zamana kadar var? konsolda çatlak, koltuklarda deforme var mı? 253.000 de ki aracın motoru yarıya gelmiştir.. temizliğine göre 11.000-13.000 arası değişir fiyat.. resim var mı?
Evet koltuklarda deforme var. Klimali arac ve muayene yapilacak onumuzdeki ay muayene sonrasi verilecek arac
Arkadan bi belediye araci vurup hatchback yapmisti bizim arabayi bi kere gene ayni rengi olan beyaza boyandi bugun asagi iner fotografini ceker yollarim koray abi
oooo senn araç o zaman babanın dediği para anca eder kazalıysa ve dediğin gibi sorunları varsa aracın ama dürüst insansın söylüyosun söylemeyenlerde var taklalı aracı orjinal diyip satanda var
ya hatchback dediğim öyle dalgasına söylüyorum Motor kısımnda kaza olmadı hiç önden vuruk yok bildiğim kadarıyla. Ama arkadan bi belediye aracı vurmuştu tampon bi 15 cm içeri girmişti öyle hatırlıyorum. Araçta yaşı itibariyle ister istemez boya var ve çamurluk bölgelerinden boyalar dökülmeye başladı araç fotoğraflarını müsait olduğum zaman atıcam bugün yada yarın