Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.5 Getz EPS ve sola çekme problemi

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda gorkemlokman tarafından 6 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. gorkemlokman

gorkemlokman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar
    Şu anda bu konuyu Samsun Kamer servisten yazıyorum.Aracımı ilk aldığım gunden beri aracım sola cekiyor ve bununla ilgili aracı ilk aldıgım gun geri göturdum ve bu araclarda eps oldugu ve dıreksıyonun mılemetrık hareketlere tepkı verdıgı soylendı.Hatta Bu hyundailer hep boyledır denıldı.Ancak benim aracımdaki bariz bir sola çekme oldugundan 15000 bakımını bekledım ve bugun Trabzondan aldıgım aracı yıne aynı cevapla karsılasmamak ıcın Samsun servise getirdim.Az once buranın formenıyle teste cıktım ancak buradanda aynıya yakın bır cevap aldım.Yanlız servıs muduru ne olursa olsun bu sorunun gıderılecegı hakkında kısısel garantı verdı hatta gerekırse eps sıstemının komple yenıleyebıleceklerını soyledı.

Bu tarza sıkayetı olan baska arkadaslar varmı yada bununla ılgılı baska konular varmı.(arama yaptım ancak bulamadım)......

2. cirgan

cirgan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eps'de sorun olup olmadıgı 5 dakikada anlasılacak birşey. bilgisayarı baglayıp bakabilir servis. sola cekme bence sen önce rot balans yaptır.

3. cirgan

cirgan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    buarada eps moturunun değişimi 4000-5000 lirayı bulabilir

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçenlerde 1200lira olarak yazılmıştı eps değişimi, servisten söylenmiş

5. cirgan

cirgan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    araca gore değişiyor sanırım . i10 için 5000 küsür lira fiyat vermişlerid servis ten. bendede sola cekme oluyordu. o ara bakılmıstı fakat eps değil rot balans problemi cıktı.

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bu era içinmiş, ama 5bin verilmez direksiyon için, satarım üstüne 5 bin ekleyip başka araç alırım daha iyi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=16542&KW=garanti&PN=2

7. cirgan

cirgan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    buna benzer bi muhabbet sevistete olmustu. dedim bu nasıl fiyat. araç zaten 20bin küsür. aracı alırken eps koymayın desem 5000 lira nidrim olcakmı muhabbeti olduhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif ama garantide sanırım arkadasın aracı problem cıkcagını sanmıyorum eger eps dense sebebi.

Düzenleyen : cirgan

8. gorkemlokman

gorkemlokman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar az önce servisten cıktım ve araç rot balans yapıldı fakat rotlarda bır sıkıntı olmadıgı soylendı.Araçta çekme olmadıgı da eklendi.Ancak araç halen sola çekiyor.Yaza lastikleri değiştirecem.insallah sıkıntı lastıklerdendir yoksa sol kolumu değiştirecem :D Ayrıca guncel olması acısından motoryagı değişimi hava-polen-yag filtresi değişimi balata temizlği kdv+işçilik 296 lira.

9. yasar34

yasar34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ön lastikleri sağ sol yer değiştirin deneyin benimde öyleydi düzeldi rotçu arkadaşımın tavsiyesi.

10. gorkemlokman

gorkemlokman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tesekkur ederim.deneyecem..olumlu sonuc alırsam yazarım...

Bu Sayfayı Paylaş