İyi günler benim aracım 220 binde 1.5 dizel enjektör temizliği yaptırdım sonra Enjektörcü emme manifoldunu temizlettir dedi ustaya götürdüm bilgisayara soktu emme manifoldu arızası veriyor dedi yenisini aldık taktırdık fakat araba hala aynı çekiçten düşüyor gaza basıyorsun birden gazı kesiyor usta turbonun fişini çekti araba düzeldi fakat turbo devre dışı ve arıza tespitte hala manifold arızası veriyor ben turboyu devreye sokmak istiyorum ama araba çekişten düşüyor usta çözemedi bunu ne yapmam gerekir
Enjektörler Sökülüp takıldıktan sonra tekrar kodlama yapıldı mı? Emme manifoldu ile egr temizliği öneriliyor bildiğim kadarıyla.
Arıza kodunu net olarak hatırlamıyorum ama emme manifoldu olduğunu biliyorum manifoldun alt kısmında iki çıkışlı bir parça var bir çıkıştan emiş gücü var ikincisinde Yok parça turbo valfi diye geçiyor onuda sıfır aldım 300 liraya onu taktık oda olmadı usta turbocuya götür dedi götürdüm oda hiç bakmadı bu araçlarda bu sorun var dedi beyinciye götür dedi beyinciye gittim oda çözemedi bana yardımcı olun çünkü arabanın motor seside değişti çok titriyor