ilk önce foruma hoşgeldiniz.bizde 2007 model dizel full era var.araç şuana kadar ne yakıt konusunda ne konfor konusunda nede performans konusunda bizi üzmedi.geçen ilk defa uzun yola çıktım.izmirden bursaya gittim günübirlik.bursa nilüfere girdiğimde tam çeyrek depo mazot yaktığımı gördüm.100-120 km hızla gittim.yakıt konusunda süper.bence dizel al alırsan.bide sıfır alma.temiz 2. el 2007 yada 2008 model al.malum yeni eralardan baya çalma yaptılar.yinede karar sizin
cok tesekkur ederim bende 2el dusunuyorum biraz arastırma yaptım hiç dusuk kilometrede yok hep 80,000 ben ve yuz bini deviren araclar satılık 2el era almam zor galiba
Motor 10 numara yakıt tüketimi ataklık hele bide benzinlide klima kullanan biri yazın bunda klima çalışıyomu çalışmıyomu anlayamaz. Kabin içinde motor sesi belki benzinli araçlardan daha az. Frenler güzel. Aşırı sürat meraklısı olmayan birisi için ideal bi araç. Opel Asta 2004 model Njoy modelinden inip Era alan biri olarak opelden tek eksi yönü yol tutuşu arada 10.000 Tl gibi bi fark içinde bukadar olsun. Bunuda virajlara daha düşük sürat le girerek 170-180 km gibi süratlere çıkmayarak dengeleyebilirsin. Şiddetle öneririm.
katılıyorum sana uğur temiz sıfır kıvamında bir araç al aynı benim araba gibi ) http://www.sahibinden.com/dikkat!!!_30_09_2009_gunu_son!!!-88WQQaXQQ16748961WQQpXQQdisplayitemBence de alacaksan dizel araç al ama sıfır alacaksan team alana kadar style al.. çünkü arasında fiyat farkı çok az ama özellik bakımından kocaman bi fark var )