Merhaba arkadaslar forumuda epey okudum ama hala aklimda soru isaretleri..hyundai accent era 1.5 Almaya karar verdim. Bu crdi-vgt hangi midellerde var? Crdi mi yoksa crdi-vgt modelini mi almayim? Her modelde crdi-vgt turbo varmi? Kimisinde sadece crdi yaziyorda.zar zor bir butce yaptim az yakan parcasi ucuz hyundai accent era almaya karar verdim.forumdan satmak isteyenlerlede gorusebiliriz. Şimdiden ilginiz icin tesekkurler.
Tesekkuler..bugun denedik bir tanede istedigimiz performansi vermedi..turbo acmadi.bizde vazgectik almaktan..aklima bu soru aklima geldi sizlere.danisayim dedim
Selenoidi bozuksa acmaz, 50 100 lira bisey. Turbo da bozuk olabilirn o da 1500 falan Mobilden gonderildi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ogretmenden-temiz-era-347622176/detay Sizce burdaki vgt ayrimi birsey degistirirmi..ve bu arabayi alsam be dersuniz
era dizellerin hepsi 4silindirli, yani hepsi VGT. yanında ya da ruhsatta VGT yazıp yazmaması hiçbirşey değiştirmez. VGT'ler VGT olmayanlara göre daha atak, tabi daha yeni oldukları için daha dayanıklı. Era dizel çeyrek altın gibidir, her zaman müşterisi bulunur, sorunlu bir araç almazsanız gayet memnun eder.
Tesekkur ederim bilgileriniz icin.. yillarin birikimiyle bir butce yaptim.insallah guzel bir araba alabilirim.arabadanda fazla anlamiyorum.verdiginiz bilgiler altin degerinde benim.icin...