2008 model era 1.5 crdi select aracımla 45 lt ful motorin ile şehir dışı ortalama 120 km sürat (klima fazla açmadım) 1050 km. yol gittim...tüketim 16 krş çıktı....sizce nedir.yakıtı azaltabilirmiyim..
daha iyi rakamlar elde etmeniz cok zor ben de gecen gun uzun yolda 100 110 civarında gitmiştim 5 kişi bagaj yüklü gırtlağa kadar doldurdum. 980 km de ısık yandı. bu arada 350 km civarında klima kullandım.
valla helal olsun bende 17" jantlar var diye ortalama 800-850 km yol yapıyorum 1 depo ile. 1050 km yapmışsın daha ne istiyosun. araban yakıt konusunda yeterince cimri bence.
Yakıtını daha da azaltabilmen için Era yı satıp mobilet alman gerkiyor Değer çok güzel ben 25 kuruşun altına düşemedim.
bence çok güzel yakmış bundan iyisi can sağlığı bende gittim bayramda tatile 2.26 tl den aldım lpg litresini km ye 18 krş yaktı yani... bence sizin aracın sizin maşallahı var...
Bendede getz var uzun yolda 110km yi gecmeden klima kapalı en stabil sürüşte bile 200 kuruşun altına indiremedim. Bence sizin değerleriniz gayet iyi. Benim aracım şehir içi 7lt nin altına inmiyor. Sehirler arasıda 5.2-5.8 arası değişmekte.
Bende 2007 yılında 15 krş yakıyordum Şaka bir yana gayet iyi gözüküyor. 90-100km ile ancak yapılacak km yi sen 120km ortalama ile yapmışsın. Ne diyeyim ayağına kuvvet.