Millet vgt yi hala dohc gibi ecotec gibi sohc gibi motor tipi zannediyor 1 Bize her sevdadan geriye kalan, sadece GALATASARAY...
Benim okuduğum. 1.5 crdi özellikle vgt motor 120 bin altı hararet saati olan 2008 2009 era aranıyor arkadaşlar acil Senin okuduğun. 1.5 crdi özellikle vgt motor 120 bin altı hararet saati olan 2008 2009 era aranıyor arkadaşlar acil
Senin okuduğuna göre o zaman 120bin km önce motor yapılmış taksi çıkması falan olabilire kadar gider yalnız Bize her sevdadan geriye kalan, sadece GALATASARAY...
2009 altında hararet göstergesi var diye biliyorum ama emin değilim, hadi km ye v.s anlarım da Özellikle neden hararet göstergeli bakıyorsunuz ki ?
motor 120 bin km altı olsun anladım ben. Ama ilan başlığı zaten senin anladığın gibi açılmış şimdi farkına vardım bende.
Neden hararet saati çünkü arkadaşım ford fiesta aracını lamba hatasından kırmızı yanmayıp mavi yanması sebebiyle yedi o yüzden
bence de bi otomobilde hararet saati olmalı. Araba kullanırken aynalar kadar takip ettiğim ibre hararet saatidir. İnsanın içinin rahat olması lazım.