Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1,5 crdi amastör sorunu

'Accent Forum - Club' forumunda babacan_0671 tarafından 6 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. babacan_0671

babacan_0671 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arka amastörler patlamış serviste çalışan bi arkadaş bu problemin genetik olduğunu söyledi aslı varmıdır arkadaslar yardım

2. hector

hector Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    olabilir benim de araba fazla yüklü iken arka amaortisörlerden ses geliyo bi servis patlak dedi diğeri normal dedi ben de öylece bıraktım

3. crdi

crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sıkıntıları bende yaşadım.monreo marka arka amortisör taktırdım sorun kalmadı.servisler maysan mando kullanıyor.

4. Misafir

Misafir Guest

Bizim arabaların arka süspansiyonu yeterli değil, özellikle amortisörler zayıf kalıyor ve kulelere tıklayıp ses yapabiliyor.

5. Misafir

Misafir Guest

Hocam aracınız Era değil sanırım bende Era için monroe amortisör arıyordum ama yok malesef. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?

6. Cengiz Yüksel

Cengiz Yüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    era için amortisör henüz yok. şu an yurtdışı bu konuda çalışıyor. yakın zamanda geleceği söylendi.

7. Misafir

Misafir Guest

Teşekkürler dostum... Ne zaman gelir acaba sabırsızlıkla bekliyorum. Ben daha öncede yazmıştım yurtdışında bizim era ların amortisörlerinden şikayetçi olanlara Kayaba marka takıyorlar ve bence çok başarılı. Aracım benzinli olsa hemen taktıracaktım ama dizel diye takmadılar. Burada Türkiye temsilcisini buldum. Bana dizel için olan amortisörleri getirtip deneyeceğini söyledi ama henüz bir haber çıkmadı...

8. cihan911

cihan911 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    admirelerde harbi bu genetik bir sorun sanırsam bende amortisörleri degiştirdim patlamıslardı monreo aldım sorun yok simdilik:D ön amortisörleri patlayanda varmı

9. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne kadar bu monreolar

Bu Sayfayı Paylaş