arka amastörler patlamış serviste çalışan bi arkadaş bu problemin genetik olduğunu söyledi aslı varmıdır arkadaslar yardım
olabilir benim de araba fazla yüklü iken arka amaortisörlerden ses geliyo bi servis patlak dedi diğeri normal dedi ben de öylece bıraktım
aynı sıkıntıları bende yaşadım.monreo marka arka amortisör taktırdım sorun kalmadı.servisler maysan mando kullanıyor.
Bizim arabaların arka süspansiyonu yeterli değil, özellikle amortisörler zayıf kalıyor ve kulelere tıklayıp ses yapabiliyor.
Hocam aracınız Era değil sanırım bende Era için monroe amortisör arıyordum ama yok malesef. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
Teşekkürler dostum... Ne zaman gelir acaba sabırsızlıkla bekliyorum. Ben daha öncede yazmıştım yurtdışında bizim era ların amortisörlerinden şikayetçi olanlara Kayaba marka takıyorlar ve bence çok başarılı. Aracım benzinli olsa hemen taktıracaktım ama dizel diye takmadılar. Burada Türkiye temsilcisini buldum. Bana dizel için olan amortisörleri getirtip deneyeceğini söyledi ama henüz bir haber çıkmadı...
admirelerde harbi bu genetik bir sorun sanırsam bende amortisörleri degiştirdim patlamıslardı monreo aldım sorun yok simdilik ön amortisörleri patlayanda varmı