Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1,4 Team yerine 1,5 Dizel Hangi Model

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda afaydin33 tarafından 29 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Değerli arkadaşlar bir kaç gündür düşünüp duruyorum birde sizlere sormak istedim. 2008 1,4 team abs benzinli ERabam var. Çok da memnunum aslında ama Eranın 2011 dizel modeliyle değiştirmek/takas istiyorum. Malum benzin fiyatları. Biraz da donanımlı olsun istiyorum.bu arada Yenilerde eklenen pek bişey olmadığını duydum. 1-hangi modeli önerirsiniz. 2-Yada böyle bir olaya girilmeli mi ? 3-Yoksa başka bir marka mı ? düşün düşün düşün.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

2. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Eğer araç değiştirmeye kesin karar verdiyseniz segment olarakta değiştrmenizde fayda varr sıfır era yerine , 2. el dizel i30 düşebilirsiz..

3. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    değiştireceksen gene aynı arabayı alma derim. başka modellere bin ne bileyim İ serileri gayet güzel duruyor

4. bsdera

bsdera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar Dundar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Hachback düşünüyorsan i30 falan gibi bir model derim bende. Fakat mali konular ve sıfır tercihi etkili. Uygun ve avantajlı bir şekilde takas yapacaksan ve sıfır olacaksadizel era öne çıkabilir. Yoksa değiştirmişken başka model hatta başka marka tatmak da hoş olabilir.
    6-7 aya yeni kasa accentler düşer. Dizelleri de belki 1 yılı bulur. İstersen onları bekle.
    Era için, yan hava yastıkları ve sunroof çok tercih ettiğin şeyler değilse select donanımını öneririm.

5. Bedri Baki

Bedri Baki Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Era için select ve üzeri donanımları tercih edebilirsiniz, fakat i30'da tavsiye ederim.

6. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. i30 benimde çok beğendiğim bir model. Bir öğretmen arkadaşımın vardı kullandım gerçekten güzel bir otomobil.Ancak oğlumun gelmesine çok az kaldı. Malum onunda eşyaları olacağı için i30 bagajı küçük gelecek. Küçük bir yerde yaşadığımız içinde üst modelleri pek düşünmüyorum. Sedanlarda kaba olmayan bi erayı gördüm. O zaman anladığım select ve üstü yeni modelleri beklemem gerekiyor. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler

7. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben Accent Era 1.5 CRDI Team ABS aldım yeni ve çok memnunum.
    Eğer tercihiniz eradan yana olacaksa kessinlikle CRDI tercih edin derim.
    Bunun dışında donanıma gelince tamamen tercih ve imkan meselesi. Benim imkanım olsaydı style sport alırdım fakat maddi durumlardan dolayı team abs aldım.

Şu yeni gelicek Accenti görüyorum bir kaç zamandır iyice şekillenmiş ve çekici duruyor doğrusu. Accent alacaksanız biraz daha bekleyin derim :)

He eğer model sizi sıkmış yeni heyecanlar arıyosanız ve maddi durumuuz varsa üst segmentlere sıçrayın derim. İ30 - İX20 v.s Hatta belki farklı marka ve model mesela KİA Pro Cee'd :) (Kessinlikle tavsiye)

8. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    donanım maddiyata bağlı fakat team abs yeterli oluyor.Bende crdiyi şiddetle öneririm ekonomi performans sağlamlık 3ü1arada süper zevkli ve keyifli oluyor:)

Ama marka değiştirmeyin ben 2 defa aynı hatayı yaptım pişman olup tekrardan hyundaıye dönüş yaptım.Model değiştirebilirsiniz i30 v.s gibi...Mesela i30cw benim favorim,dizel full 1.6 115 hp crdi fiyatı uyarsa bence düşünün...

Bu Sayfayı Paylaş