arkadaşlar bu ED M ne anlama geliyor bilen var mı * 1.4 TEAM ABS EXPO [ED] [M] 1.4 TEAM DAB EXPO [ED] [M] bunlar nedir yahu iyicene soğudum ha bu markadan hep kafa karışıklığı Düzenleyen : erhanbaba62
yokmu bir bilen şunu şimdi beni yarın çağırıp ' beyfendi arabanız geldi ' deyip bana expo itelemeye kalkarlarsa deliririm. mersin gibi yerde ISITMALI KOLTUĞU alıp başına çalsınlar. Düzenleyen : erhanbaba62
ya millet yokmu bir fikri olan bu hyundai de adam gibi açıklasa şu donanımları fena olmazdı. sağdan soldan duyduklarımızla yaşıyoruz
arkadaşlar expo modeli ukraynaya gidecek ihraç ürünleriymiş. Türkiyede talep artarak araç kalmadığı ve Ukraynada kriz yaşandığı için onları Türkiye'de satıyorlarmış.tabi ukraynaya uyarlanmış model oldukları içinde bazı eksikleri ve fazlalıkları varmış türkiyedekinden benimde aracım dün geldi hatta henüz teslim almadım 1,4 team abs modeli ama aracın üstünde cd/mp3 çalar olması gerekirken yok. açıklamalarıda ukrayna arabası olduğu için yok. iyide türkiyede satıyorlarsa buraya uyarlamaları gerekmezmi? çok bozuk moralim.
ötv indiriminden sonra piyasaya sürdükleri için fiyatı daha pahalı. Expo olmayan modellerde; daha fazla özellik olmasına rağmen fiyatları daha ucuz. expo alıp daha fazla para vermeye gerek yok. Düzenleyen : ctasdelen
expolardan başka araba yok ondan kabul etmek zorunda kaldım. yada 2 ay kadar bekleyecektim. bu arada dsltrg expo=export=ihraç anlamında