Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 select otomatik

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ali70 tarafından 29 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. ali70

ali70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaslar aranızda 1.4 select otomatik kullanan varmı.Bu aracların motoru getz ile aynımı.Tavsiye edermisiniz sıfırını.18.000 ytl ye 2.el elentra alana kadar sıfır bu aracımı alsam değerli tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.Temiz otomatik 2.el elantra hala bulamadım.Ne dersiniz.

2. ali70

ali70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Accent era yazmayı unutmuşum.

3. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Elantra al bence daha iyi...

4. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabiki elantra....

5. Misafir

Misafir Guest

Elbetteki elantra. Era nın sağı solu belli değil. Her an herşey yapabilir... Era yı aldığınızda plaka takıldığı anda kafadan 6-7 bin ytl zarardasınız. Elantrayı aldığınız fiyata verme olasılığınız var en azından... 5 yıl / 100.000 km garantiyide gördük bugün. Arıza yapan era aracım servisten çıkamadı bayramda arabasız kaldım. Şimdiki aklım olsa gider elantra alırdım. Yalnız bu saatten sonra Hyundai markasının yanından geçmem...

6. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    olacağı varmış...

7. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya raven arıza yaptı diye hyundainin yanında geçme sen.kuzende 2000 model ford focus var.1 yıl kullandılar ama nasıl kullandılar bana sor.arabayı 17 ye aldılar 1 yılda en az 3 milyar masraf yaptılar.aracın motoru sorunluydu.bide doktordan almışlardı kmsi düşüktü.bizdede 99 yumurta kasa accet ls vardı.valla billaha tam 5 yıl kullandık.sadece 1 kere servise soktuk ondada 160 ytl verdik.gel sen hesap et şimdi.arabaları insanlar yapıyo yolda kalmayan araç göster bana elinden öpcem hazı bayramken

8. ali70

ali70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Koca istanbulda yokki kazasız temiz elantra.Bir tane buldum 2007 model düz vites oda uçmuş 23.000 ytl istiyor ama araç gerçekten çok temiz.18000 ytl ye buldugum otomatik 2006 model araçta 42.000 kmde sadece 2 kere servise gitmiş bakımsız geldi bana bende almadım.Yokmu bildiğiniz sagda solda gördügünüz otomatik bir elantra arkadaslar.

9. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ali70 otomatik neden alıyosun.boşuna benzin masrafı.al manuel.bide elantra derken tamam güzel araç ama tr de elantra bitti.era al bence.bak daha dün izmirde galeride gördüm beyaz gelin gibi 2007 model dizel hemde 23 .000 istiyo

10. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    daha düne kadar era yı yere göğe sığdıramayan arkadaşlar şimdi yerden yere vuruyo nedir bu ya

11. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2007 model için 23 çok iyi bence...
    2006 model olanda gayet iyi..

12. ali70

ali70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İstanbulda trafik malum o yüzden otomatik istiyorum.Ayrıca devamlı trafikte degılım az kullanılacagı için bana dizel arabaya gerek yok.Hem eşiminde kullanabilmesi için otomatik almam gerekiyor.

13. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısın ama bence yine dizel al.mükemmel bir motor.inan başka araçlarda yok.çokta az yakıyor.çok kullanmıyom diyosun ama hiçmi uzun yola gitmicen.bende 1 yılda 10000 km yaptım ama allahtan dizel almışım diyom.hem sesi de yok.

14. ali70

ali70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla uzun yolada gitmiyorum hiç uçak bileti bedava olunca gerek duymuyor insan :))

15. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tabi sen bilirsin.ama 100 kmde dizel era 4.5 benzinlin 8 kusur yaktığını unutma

16. Misafir

Misafir Guest

Sıfırını alırsa tabi ama ikinci elde böyle bir kayıp söz konusu değil, araç konusunda ise 2008 Era'ya sahip olmama rağmen eğer "çok hesaplısını" bulursanız Elantra'yı tavsiye ederim, nedenine gelince Uçar servisindeki ustabaşı tesadüfen çok eski bir arkadaşım çıktı ve bana "olm bunu alacağınatemiz bi Elantra bulurduk ona binerdin" dedi. Ha arabamdan memnun değilmiyim, aksine çok memnunum ama bu kadar para vermeme gerek kalmazdı......Bu arada uzun yolda dizel-benzinli farkı kalmadı gibi bir şey, dizel şehir içi daha avantajlı artık.
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

17. ali70

ali70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    18.000 ytl olan hesaplıydı aslında ama gereğinden fazla titiz davrandım heralde ve araba satılmış.Demekki fazla titiz olmamak gerekiyor.Yedek anahtarı yoktu,araç 15.000 ve 30000 km olmak üzere 3 sene içerisinde yalnızca 2 defa servise girmişti,akü ve lastikler bir süre sonra değişecekti,sag tarafındaki kapıda ezik boya isterdi.Sizce ben çokmu titiz davranmışım arkadaşlar.Lütfen görüşleriniz yazarsanız bundan sonra araba seçerken ona göre davranayım.

18. Misafir

Misafir Guest

İkinci el araba alırken sıfırı ile kıyaslamamak gerekir, ben 2. el araba alırken en çok dikkat ettiğim şey

1 - Darbe almışolmamalı
    Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde ufak tefek kusurlar hoş görülebilir, çamurluk yada kapı sacıdeğişmesi gibi şeyler ikinci planda kalmalı, önemli olan şaselere varan bir darbe almamış olması

2 - Motoru sağlıklı olmalı
    En azından 50 60 bin km yapacak kadar sağlıklı olmalı.

3 - Döşemeleri hırpalanmamış olmalı
    Döşemelerde yırtık sökük ve özellikle kırık olmamalı, mümkünse kılıfsız orjinal döşeme olmalı.

Bunların haricinde küçük maliyetlerle giderilebilecek kusurlar çok önemli değil.

Bu arada yaklaşık 150 araba değiştirmiş biri olarak bu konuda oldukça fazla deneyimim var, istediğiniz zaman alacağınız araba içingerek ben gerekse cevremdeki arkadaşlardan destek alarak alınıp alınmayacağı konusunda yardımcı olurum.
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

19. ali70

ali70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Coşkun bey çok teşekkürler.

20. Misafir

Misafir Guest

Rica ederim, birbirimize yardımcı olmak için varız...

Bu Sayfayı Paylaş