arkadaşlar arabamı dğiştirmeyi düşünüyorum ve 2004-2005 accent düşünüyorum. yıllardır 1.4 araba kullanıyorum ve bıktım artık hantıllığından. 1.6 veya 1.5 accent bakıyorum. yalnız accentlerin 1.4 lerinin yaıtta tasrruflu olduğunu duydum, aynı durum 1.5 ve 1.6 lardada geçerlimi. rakamlarla örnek verirseniz sevinirim. ve 1.6 accent admire sahibi varsa lpg de ortalama ne yakıyor paylaşırsanız sevinirim.
öncelikle aramıza hoş geldiniz, ben 1.4 era kullanıyorum size tavsiyem hem performans hemde ekonomi istiyorsanız dizel alın derim, benzinlide performans arttıkça yakıt tüketimi artıyor 1.4 lpgli aracım daha 1000kmde 100kmde 11litre lpg yakıyor, performanslı kullanımda Düzenleyen : Coşkun Özcan
Performans ve yakıt tasarrufuistiyorsanız mümkünse ilk tercihiniz 1.5 dizel olsun, yoksa1.6 alıp LPG taktırın... Düzenleyen : Coşkun Uçar
aramıza hoş geldiniz 1.5 accent performans olarak fena bir araç degil en azından 1.4 den daha atak olacagı kesin ama bence decoskun abinindedigi gibi yakıt ekonomisi + performans diyorsanız turbodizel bir araç almanızı tavsiye ederim Düzenleyen : 4g63_2.0_sonata
Arkadaşım1,6 Admira sahibiyim aracım 33000 de ve üzerinde BRC marka sıralı lpg kiti var.1 lt lpg ile yaklaşık 8,5 km yol yapıyorum şehir içinde