S.a arakadaşlar 1.4 era almayı düşünüyorum uzun zamandır netten takip ediyorum ama kafam çok karıştı 2011 modellere bakıyorum aynı özellikte araçlar boya vs felan km felan yakın yani bi kısmı 21000-22000 arası bi kısmı 26000-27000 civarı neden böyle dalgalanmalar var anlamadım fiyatı düşük olanlarda illaki bi sıkıntımı vardır era hakkında bilgisi olan yardım etsin lüfen
1.4 era güzel araba bana göre babamda var sıfır aldık 50.000 de daha. Fiyat konusuna gelince 2011 modeline 21.000 diyorlarsa ya km oynanmış ya ticari çıkması yada kazalı olma ihtimali var. Eraya düzgün ise galeri bile 25 veriyor. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para yalan söylemez hocam. Alırken Plakasını msj atın bide iyi bir experciye götürün. Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Günümüz piyasa koşullarında 2011 model bir arabaya hele de markası Hyundai ise 21.000 lira istiyorlarsa o işte bir iş vardır. İyice araştırmak lazım yoksa baş ağrıtır.
O paraya eranın ancak ölüsü alınır 2009u 30 civarına takasa verdim tüpsüzünü. 31.500e galerici birgün sonra sattı aracı. Era çok yüksek değerli bu aralar 2011 32-33eder temizse.
Anladım arkadaşlar illaki bişey vardır diyosunuz yani fiyatı düşük olanlarda peki bu arabada yakıt nasıl çok azmış diye duydum ama kullanan varsa km de kaç kuruş yaktığını yazar mısınız bide tüplümü daha az yakar yoksa dizelmi