Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.4 ERA TEAM ABS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM? NE DERSİNİZ?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda odee tarafından 25 Şubat 2008 tarihinde açılan konu

1. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese Merhaba,

şu ara eralarda indirim kampanyası var..bende 1.4 team abs almayı düşünüyorum.Fiyatına göre özelikleri iyi gibi gözüküyor..ama kafamda soru işaretleri var. genelde forumlarda amortisör ve ön takımdan ses gelmesi ayrıca çok yaktığı konusunda şikayetler var..tabi memnun olanlarda var? acaba sizce era alınırmı şu aralar yeni alan arkadaşlar varmı ? ön takımdan direksiyondan ses geliyormu sanırsam direksiyon elektrik kontrolünü kaldırmışlar o yüzden o sorun yok olmuş ama arka amortisörlerden genelde bir şikayet var birde şehir içinde çok yakışı..neyse sizce era kullanan arkadaşlar bu araba alınırmı..artıları fazlamı?birazda titiz birisiyim sürekli servisle uğraşmak istemiyorum.yoksa 2.el başka bir araba alıcam ? cevaplarsanız sevinirim.saygılar..

2. ali78

ali78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yakıt tasarrufunaönem veriyorsan dizel al ayrıca eraların hatalı amörtisörlerinide değiştirmişler artık o problem de kalktı sanırım

3. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim.. aslında select alıcam ama ondada siyah renk yok..sınırlı sayıda araba varmış. siyah team de var. team fiyatı 22800 bırakıyorlar.. genel olarak aracın rahatlığını merak ediyorum.. 2 yıldaha kasa değiştirmez sanırım. aslında kararsızım hala eralarda..kullanan arkadaşlar yardımcı olursa yönlendirici olucaktır. bir kullanıcıya sordum ön takımdan çok şikayet etti onunki sanırsam 2007 de dedidiğiniz gibi 2008 lerde o sorunlar halledilmiş.

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    şu aralar erada kriz var.eskiden garaj dolusu varken şimdi her bayide 3-4 tane var.fakat select almanı tavsiye ederim.

ön takımdan şikayet yok arkanın hoplamasından var fakat bi yöndende yol tutuşunda önemli rol oynuyor.bu durum 2008 lerde iyileştirildiği için daha olumlu durumda.direksiyonda halledildi.yani şu anda erada herhangi bir kronik problem kalmadı.samimiyetimle tavsiye ederim.

5. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet select daha iyi oda 25200 buluyor 25 lere çıkıncada opel corsalara bakılabilir o yüzden team diyorum.. birde selectlerde siyah yo şu an . mavi beyaz ve gri var.

6. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    bence gri renk 1,4 select al derim.bu aracı corsa ile kıyaslama.selectlerin özelliklerini biliyorsundur başlıca dijital klima abs gövde renkli kapı koluve aynalar yol bilgisayarı v.s......

25,000 ytl bile olsa alacağın aracı çok seveceksinhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

7. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet gri güzelde iç rengi hoşuma gitmiyor.siyahların içi kahve karışımlı araca bir ağırlık katıyor.ben şu çanakkalede yaşıyorum burdada var bayi ama ama ankaralıyım arabayıda alırsam ordan alıcam bayilerde arabaya yok pek..marta gün veriyorlar..bakalım ya team ya select cebe göre yapıcaz bişiler..

8. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    başka arkadaşarlada olumlu olumsuz görüşlerini yazrlarsa sevinirim

9. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    ankarada siyah renk select bulunur.bu arada kum beji,zümrüt yeşili ve bordo gibi renklerdede iç döşeme renki bej renkte.bu renklerde tercih edilebilir.fakat ben sevmiyorum bej renkli döşeme çabuk kirleniyor.gri renk olması daha iyi en azından daha az kirleniyor temizlemesi kolay oluyor.

araba daha ağır duruyo derken.renge göre uyumluluk sağlıyo zaten.mesela beyaz renkte içi gri ve uyum sağlıyor.

10. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sevgili odee arkadaşım bende siyah 2007 team var inan çok memnunum sanada tavsiye ederim yakıtta diğer araçlardan farkı yok

11. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

12. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadaşım bende 2008 model 1,4 team gri renkli var bu aracı seçeceksen sadece uygun fiyatı ve allah sattırmasın ama satacağında elden çabuk çıkarman vede parça fiyatlarındaki ucuzluktan dolayı seç bence 25-26 civarı para verebilirim dersen başka araçlara bakmanı tavsiye ederim aracın eksileri .çoook fazla yakıyor . belli bir standartı tuturamamışlar daha kiminde kapı ledleri var kiminde yok çakmak ledleride öyle elektrikli direksiyon diyorlar ama yok . içi pek geniş değil yani anlayacağın lüx bir araç değil halk diliyle memur arabası diyebiliriz diyorsanki ben aracımı alırım temiz temiz binerim ozmn ucuz ve yaygın servis ağı parça fiyatları ve 2. eldeki durumu + şu andaki yüksek indirim açısından bu aracı al derim

13. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    elektrikli yani eps li direksiyonlar sorunlu oldukları için 2008 lerde kaldırıldı.bu bir kronik sorundu ve halledildi.kapı ledleri bikaç arkadaşımız serviste yaptırdılar yapılmasa bile çok önemsenecek bişey değil bence.390 lt bagaj hacmi var.ve içi 4-5 kişilik bir aile için yeterli.hatta geniş bile.çooookkk fazla yakmıyor.1,4 ve 1,6 lar şehir içi 8.5lt/100km,şehir dışında 5.5lt/100 km yakıyor.

dizeller ise şehir içi 5.6lt/100km şehir dışı 4.0lt/100 km yakıyor.

sınıfında en lüks araba dır.ama siz bunu d segmenti veya hyundaı grandeur,sonata gibi üst sınıflara karşılaştırırsanız o zaman "lüks değil"kelimesini kullanabilirsiniz.ama bu ne kadar doğru olur takdiri diğer arkadaşlardan.

fakat sınıfında bu araca "lüks değil,konforlu değil,çok yakıyor v.s v.s" derseniz bunu kimse kabul etmez.herşey ortada
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

14. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.6 olmasını tavsiye ederim. team ya da select tercihine kalmış ama vergisi de aynı, yakıtı da. 1.6 ekstra performans ve keyifli kullanım demektir. era al, pişman olmazsın. problemi falan yok.

15. odee

odee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bütün yaukarıda yazan arkadaşlara teşekkkür ederim.hoşbulduk bu arada..evet 1.6 seçeneği iyi gibi ama team abs 22800 ytl.. 1.6 team abs 25100 ytl o zaman 25000 verince 1.4 select de alınabilir..bugün 1.4. select kullanıcısıyla konuştum.kendince oldukça memnunum dedi.evet arkadaşların da dediği gibi bol servis 5 yıl garanti ve 2.eli güçlü olması ve kampanya almak için mantıklı gözüküyor..yalnız ben siyah istiyorum 1.4 select siyah üretilmiyormuş bu ara..o yüzden team bakalım ?
    yakıt olarak genel incelemelerime göre şehir 300 ykr yakıyor..bıu doğru sanırsam..

16. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiyatlar konusunda yazdığın rakamlar yanlış gibi geldi bana. çünkü 1,4 ile 1,6 motor arasında sadece 700 ytl fark var.sizin dediğinize göreyse tam 2300 ytl...1,6 yı tercih etmen konusunda ısrar etmek istiyorum.

Düzenleyen : ebola32

17. kanky67

kanky67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.4 select var bende gayet memnunum bence select düsün derim konforu bayagi rahat

18. 16efe16

16efe16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.6 alacaksan. Yakıtta aynı diyorlar. Performans konusunda rahat edersin. Erayı bir kere kullanınca bizim gibi eracı olacaksın. Kesinlikle iç düşünmeden al. Bir ara bende sıfır 1.6 bakmıştım. 1.4 ile arasında 400 ytl fark vardı. Kesinlikle 1.6 al. Taksicilerin hepsi 1.6 alıp, tüp takıyorlar. 1.6 motorundan daha memnunlar. Daha yeni teknoloji ve sağlam diyorlar.

19. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    tabi 1,6 daha performanslı bende tavsiye ederim.ama ondan önce hangisini alırsan al select al derim.sadece renk için team alırsan daha sonra pişman olabilirsin.ben pişman olmamak için en beğendiğim zümrüt yeşili rengini almadım ve beyaz aldım.select olduğu için donanım olarak çok memnunum.bir kere dijital klima abs yol bilgisayarı gövde renkli kapı kolu ve aynalar gibi ve birçok özellikleredonanımlara sadece 1700 ytl fark ile sahip oluyorsunuz.bu özelliklerin fiyatlarını ortalama bir biçimde çıkartırsak bu rakam 1700 ytl nin çok çok üstüne çıkmakta hatta 2 katına çıkmakta.onun için selectin team ile arasındaki bu özelliklere 1700 ytl fark bence bedava.

20. CROSSHAIR

CROSSHAIR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam bende 1.4 team abs var .ben 1 yada 1,5 ay önce aldım 23.850 ytl di .
    arabamdan çok memnunum ..

kesinlikle , kesinlikle ve kesinlikle diyorum bu sınıftaki ve bu fiyattaki arabalar içinde en iyisi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

benim sadece içimde 2 şey uhde olarak kaldı halen de aklımdam çıkmış değil açıkçasıhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

1.keşke alırken 1.6 alsaydım dedim ama o zaman ben alırken ellerinde 1.4 ler sadece yeni teypliydi yani şu usb bellek takılabilenlerdendi,1.6 lar eski teyplerdendi o yüzden vazgeçtim ...

2. olarakta renk olarak memnunum ama yinede keşke kum beji alsaydım . o zaman babamgil bu daha güzel dediler,gri alalım dediler ve gri aldık.

select alıp almamakta sana kalmış ama select alabiliyorsan al derim ..

şimdiden hayırlı olsun .. kazasız belasız kullanman dileğiyle

Bu Sayfayı Paylaş