Arkadaşlar biraz önce yetkili servisi aradım 2009 1.4 Era mın 15 bin veya senesi hangisi önce dolarsa demişlerdi. ben alalı bir sene oldu ama km dolduramadım. servisi aradım senelik bakımı ne kadar dedim. 130 TL dedi. 15 bin olursa periyodik bakım oluyormuş o zaman fiyatı 200 falan tutar dedi. Doğrumudur? yaptıran var mı?
benim bildiğim kadarıyla 1 yıl veya 15000 km.dir bakım süresi. hangisi önce dolarsa. mesela 1.yıl sonunda 12000 km. yapsanız bile bakıma girmek zorundasınız, ama daha sonraiki ay sonra 15000 olduğunda tekrar bakıma girmek gerekmiyor sanırım.
öyle ama bir yıl doldugunda aracın 15000 olmamışsa periyodik bakım değil senelik bakım yapıyorlarmış. senelik bakımda da filtreleri ..vs değiştirmiyolarmış. seneye periyodik yapıyorlarmış
valla bana telefonda o şekilde söylediler. hatta yanlış olmasın diye başka servise de ( kuruçayırlı) sordum o da öyle dedi.
bu dediğiniz tamamen yanlış. ben 11bin de iken 15bin baımı yaptırdım hava-yağ filtreleride değişti. hatta sonradan hava filtresini açıp baktım yeniydi. zaten eskilerini poşete koyup bana verdiler belki polen filtresinin fiyatını eklememiş olabilirler 35 tl. ben 15bin bakımını 175 e yaptırdım (polen değişmedi) Düzenleyen : batuhan3000