arkadaşlar sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum tafsiyeleriniz ve bana kaça mal olacagı fikirlerinizi bekliyorum
Mimgas var 750-800 civarı. Arkadaş 2,0 Laguna'ya taktırdı 2-3 ay önce gayet memnun. Bi bakmanızı tavsiye ederim. Bendede 1,6 era var BRC taktırdım 1400 TL 10 taksit ben de çok memnunum ama şimdi düşünmüyor da değilim 600TL az değil.
Brc taktırdım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ayrıca servisleride çok iyi nazını çekiyorlar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.giffiyat olarak da 1600 liraya 10 taksit yapıyorlar
2006 1.4 select'im var. atiker sıralı 6 ay önce taktırdım. cok memnunum. 990'a 10 taksit yapıyorlar 250 masrafı var...
hocam mardinde brc 1800 liraya takıyorlar 5 yıl garantili ve hyundai servisleride (çıkarları ney bilmiyorum ama ) illaki brc öneriyorlar hatta kimiside eğer brc olmazsa garantiyi öldürüsün diyenler bile var.....
brc taktırdım garantisi kapsamında çekişi mükemmle benzinli gibi 1350 tl ye taktırdım 200 tl civarıda işletiim
5 yıl garantiyi ne brc verioyor ne de hyundai. lpg takıldıktan sonra hyundainin garantisi gidiyor. Brc de 2 yıl lpg den kaynaklanacak sorunları garanti ediyor. Allah korusun yarın motorda bir sorun olursa ve taktırdıgınız bayide yan cizerse orta da kalırsınız. Servis brc öneriyor cunku hyundai ile anlaşması var. sıfır araclara hyundai brc lpg kiti taktırıyor. Araccın ruhsatı cıkmadan taktırırsanız 5 yıl garanti devam ediyor, ama ruhsatı cıkartıktan sonra brc de taktırsanız hyundanin verdigi motor garantisinin yakıtla ilgili kısmık ki nerdeyse herseyi garanti dısında kalıo. Brc de 2 yıllık garanti veriyor, lpg den kaynaklanacak sorunlar için.