Geçenlerde merakıma yenik düşüp ELM 327 wifi cihazı aldım . Araç 1.4 2006 model . Cihazı bağlayıp ekran kaydı alarak aklıma takılan birkaç soruyu sormak isterim. G4EE 1.4 Benzinli era motorunda kaç adet oksijen sensörü mevcut ? Program sft ve lft değerini gösteriyor . İki adet oksijen sensör değerini voltajlarıyla beraber gösteriyor. Bu sensörlerden ilki yakıt oranı düzeltmesi yaparken diğeri n/a yani yapmıyor. Bu düzeltmeyen sensör arızalı olabilir mi ? Ayrıca ek bir bilgi sübap yağ sıcaklığını da program okuyor. Ama pek doğru bulmadım . Soğuk iken tekrar deneyeceğim. Diğer sorum ise katalizör ve oksijen sensörü emisyon testini geçemiyor. Araç zaten egzoz muayenesinden zor geçiyor bu katalitik üzerindeki O2 sensöründen kaynaklı olabilir mi ?
1. O2 sensörü sağlıklı yanma olup olmadığı ölçer 2. O2 sensörü katalizoru ölçer egzoz muaynesinden zorla gectiginize göre katalizorunuz dolu gibi duruyor zor bir işlem değil arabayı kaldirtip iki somun sokturuceksiniz bı baktırın eğer doluysa ya temizletin güzelce ya da parça degisimine gidin. Sonrasında 2. O2 sensörünü temizleyip taktırın okursa cebinizden para çıkmaz okumazsa parcacidan kaliteli bir şey alirsiniz
Katalizör değişimi pahalı ya. Ben sensörü söküp temizleyeyim sonrasında benzinde kullanıp katalizörü ısıtayım . Aracın çekişinde bariz bir azalma yok.
Servise gidiyoruz o kadar ne iş yaparlae bilmem. Şu verilerin kontrolünü bile yapmıyorlar. Ben kendimde değiştiririm yağ ve yağ filtresini . Tek eksiğim aletler.
Serviste çalışıyorum hocam o verilerin kontrolünü yapıyoruz tabi ki de lakin çoğu servis o2 sensorunu temizlemez parça degisimine gideriz. Katalizör içinse egzoz tarafından acip lens kamera salip dökülme olup olmadığına bakıyoruz(dökülme başlamışsa dolmaya başlamıştır diyebiliriz)
Katalizörün Orjinali pahalı gelmişti o zaman. aşağı yukarı 3 yıl oldu yan sanayi almıştım araba 2 kez muayeneye gitti sıkıntı çıkarmadı emisyondan geçti. Katalizörü aldığım egzozcu 50.000 km civarı iş görür demişti. Eğerki maddi imkan kısıtlı ise kaliteli bir yan sanayi parça alabilirsin. ( Egzozcu bir kaç seçenek sunuyor ) . Diğer yazmış olduğunuz hata değilde eksiklik diyelim , kendi aracımda çalışmada , performansta , yakıtta çok fazla sıkıntı yaşamıyorsam fazla kurcalamıyorum. oksijen sensörünü ali exspresden almıştım 3 yıldır onunla ilgilide problem yaşamadım. En çok dikkat ettiğim konular yağ , filitreler ve ön takım . Bunun dışında özellikle Era bir çok aksaklığı belli etmiyor. Bende araçta sürekli olarak takılı kalan ODB cihazı var . Tüm verileri anlık takip ediyorum. aracım 520.000 km de çokda sıkıntılı bir durumla karşılaşmadım. Yani diyeceğim siz arabanızı daha iyi tanıyorsunuz . bir kaç küçük değişiklikle daya uzun yıllar kazasız belasız binersiniz.
Arıza kaydı da oluşturmuyor şu anlık açtırmayı düşünmüyorum . Belki kendim söker sensörü balata spreyi ile yıkarım . Bir videoda saf alkol ile yıkandığını gördüm. Sizce ne ile temizlemeyelim ?
MaşALLAH güle güle kullanın . Katalizörün p4020 arıza kodunu alana kadar büyük bir değişikliğe gitmeyeceğim ya da arıza kaydı oluşturana kadar
MerHaba ,servis ustasını bulmuşken bir soru da ben sormak isterim @exommas 2008 Era 1.4 aracımı uzun zamandır obd cihazla kontrol ederim,mavi hararet ışığı 65 66 derecede sönerdi,son zamanlarda dikkatimi çekti 75 derecede sönüyor.her şey normal;84 de termostat tam açıyor,96 da fan çalışıyor.çok önem vermiyorum,arza olarak görmüyorum ama biraz merak ediyorum .uzun yıllardır 65 de sönen mavi ışık ne oldu da 75 de sönüyor? Fikri olan var mı acaba?
Bence sıkıntılı bir durum olduğunu düşünmüyorum. hava sıcaklığı ile alakalı bir olay gibi geldi. Kendi aracımda farkı olarak LPG ye geçiş derecesi 35 , ama şuanki sabah çalışmasından sonra 42 derece civarlarında LPG ye geçiyor. Ekranda gönsterilen dereceler çok sağlıklı değil gibi. Muhtelemelen sizdede öyle bir durum var.
Bende 50'yi buluyor. Tesisat mesafesine bağlıyorum . Hararet müşürü ile lpg regülatörü arasındaki mesafede su soğuyorduur