2 ay önce atiker taktırdım 100 km de 16 lt lpg yaktı, bu normal mi_? istanbul trafiğinde. ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.? tasarruf yapalım diye taktırdık ama istanbul esenler terazidere
yazdığınız değer çok fazla bişzde 1 haftalık sıfır era var 1.6 team 11-12.5 lt arası yakıyor.ticari taksi bu arada (brc)
bide şu var soğuk havalarda araçlarda en az %10 yakıt artışı olur.ama sizinki biraz fazla,yaptırdığınız yere bi gösterin derim
Benim aracıma göre normal. Bende 15 gün önce Atiker sıralı tip taktırdım. 70 TL lik gaz aldım 154 km sonra gaz bitti. Anlayamıyorum herşeyde normal gözüküyor.
Bu gün gidip göstereceğim. normali nedir bu havada. Yakması gereken. Bazı arkadaşlar km de 200 lira dan bahsediyo. yapmam gereken birşey varmı sizce_*
Muhakkak bir terslik var. Ama sizin ölçümde, ama lpg kitinizde. Ben yen,i aldığım sıfır aracımda ilk 100 km de 11,5 litre yaktım.taktırdığınız yere gidip bir baktırın..
30 Liraya yani 15 Litre gazla Adana trafiğinde şehir içi 190 KM yaptım ve daha bitmemişti tekrar gaz aldığımda.
böyle bir ölçüm olmaz lpg ile. depoyu fulleyin 100 km gidin tekrar fulleyin... Bu arada güncel yakıt miktarı veriyorum era 1.4 lpg 8500 km de. shell den 1.86 litre fiyatı 63 tl ye (33.8 litre) 345 km de tüketim var. yani 100 km de9.8 litre lpg 1 km de18 kuruş (ara sıra da klima açık)