Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.3 Yumurta Kasa Benzin Pompasi Sorunsali.

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda icangokalp tarafından 30 Eylül 2016 tarihinde açılan konu

1. icangokalp

icangokalp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ibrahim can gokalp
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Cumleten selaminaleykum.

Gecen aylarda 1.3 97 model ls accent aldim. Araci aldigim adam benzinde calismadigini soyledi ve samandirasi bozukmus. Allaha sukur lpgde bir sikintimiz yok.

Sorunumuz su;

Aracin samandirasi calismasada olur dedim ve bayram arifesinde uzun yol yapacagim icin ne olur ne olmaz diye en azindan benzin pompasini degistirdim , calisti borularda benzinle alakali yerlerde sorun yok. Sadece samandira calismiyor. Memlekete gittim uzun yoldada benzinle bindim biraz iyi geldigini soylediler. Memleketten donerken tekrar benzine aldim hizla giderken bu sefer araba benzine gecmedi calismadi. Ben gene pompanin yandigindan supheleniyorum bunun nedeni nedir acaba?

2. aydd

aydd Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    caner burak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Ölçü aleti kullanabiliyorsan arka koltuğun altında benzin pompssıının fişini kontak açınca ölç 12 volt geliyormu kalın olan kablolar pompaya gidiyor. Kontak açınca pompa 3 saniye çakışıyor 12 volt gelir.gelmezse pompa rölesi var o bozuk olabilir. Yeri : ön kaput jaldırma kolunun üstündeki boş plastik delijleri sök ordan el girecel kadar yer var orda benzin rölesi vae. Bendeki rölede fabrikasyon hata vardı zener diyot takılmamış lehime değiyordu sadece. Tamirden anlarsan içini aç bak . . Bu aracı çoğu tamirci bilmiyor hep sigorta kutularına bakıyolar lamba söküp takıyolar eleltrikçiyiz dşyolar ölçü aleti ve elektronik tamirddn anlayan birine gidersen daha şyi olur . Röle bozuksa değiştşr yada röle ile pompa araso tesisatta aeıza olabilir

Bu Sayfayı Paylaş