İyi akşamlar arkadaşlar ildiğiniz üzre ls lerde otomatik cam olayı yok önerebilceniz bi sağlam kit varmı?
muhtemelen kapılarda vida deliklerine kadar yeri hazirdir orjinal veya hyundainin yan sayani parcasini kullana bilirsiniz ben olsam oyle yapardim
Fiyat hakkında bi bilgin varmı hocam üniversalı bende istmyrm gecen cıkma sordum adam 400 tl para istedi sağ ve sola
Daha fazlada tutabilir kapı yüzüne kadar değişecek birebir fabrikasyon olması için. Tapatalktan gönderdim.
Kelepir ele geçerse yapılmayacak şey değil aslında kriko tertibatı motor düğme role tesisat yeterli olacaktır. Tapatalktan gönderdim.
Kelepir cok zor kardeşim ya cıkma nerde ise 0 fiyatına üniversal yapıcam olmadı şu ürünlerden düşünüyorum direk üstüneki krikoya montajı yapılıor galiba siz ne dersiniz ?
Üniversal hiç görmedim ama tofas parçalarıyla ucuza halledilebilir belki uyarsa Tapatalktan gönderdim.
Ben geçenlerde ankaraya sormuştum yumurta kasa için 2 ön kriko ve cam tuşu birde tuşların kesik soketleri 350 Lira demişlerdi