selam arkadaslar serdar hocam senın tavsiyenle yakıt olcumu için depoyu bitridim 30liralik gaz aldım gazın litresi 2.07 160km yol gittim gaz bitti bu kullanım sehirdısı en kısa gittigim yol 30km arabayı sert kullanmam bana fazla gibi geldi 50 liralik benzinle 200 250 km yol yapıyordum kusura bakmayın onceki yazımda biraz sacmalamısım kafam dalgın yazarken farketmedim Düzenleyen : zealous
50 tl ye 250 km .. çok yüksek yakıyor anlamına gelmez..normal değer bence... km'de 0.20 krş yakması ideal bence. kimse lpg de km.de 0,16-0,17 flan yakmasını beklemesin bence
hocam 30 liralık yakıt aldım 24 litre diyorsun lpg fiyatı 2,07 diyorsun.... 24*2,07=49,68 lira yapar...yazdıklarını çok karıştırmışsın kimse ne yaptığını anlamaz...baştan düzeltte yaz bence
slm şehiriçi 0,230 , şehirdışı 0,160 yakıyor benim arabam..bence normal gibi ama bilmiyorum siz ne dersiniz..
14 litre yazacaktınız herhalde. Ben uzun yolda 70 liraya 460 km gidiyorum aynı araç aynı motor. Eklemeyi unuttum lpg 2.09 litresi Düzenleyen : Merterak
emin abi senin araba 9.05 litre yakmıs abi senin hesaba göre gayet güzel bak benimki full sehir içi 11 litre yakıo
merterak ben 80 tl lik gazla 400 km gecemedim hemde uzun yok istanbul tekirdag arası yaptım bu yolu caglarım allah tekrarını vermesin insallah babanın yasadıgı olay için tekrar gecmiş olsun yakıt konusunda bence bu deger fazla mertin dedigine göre cok fazla 14 litre yazacaktınız herhalde. Ben uzun yolda 70 liraya 460 km gidiyorum aynı araç aynı motor. Eklemeyi unuttum lpg 2.09 litresi Düzenleyen Merterak Çağlar Baykan]emin abi senin araba 9.05 litre yakmıs abi senin hesaba göre gayet güzel bak benimki full sehir içi 11 litre yakıo[/QUOTE]
vallah artık karsılastırma yapmayı sevmiorum abi herkesin dediğinede inanmıcaksın belirli standartlar var onu gecemez araba.ben artık karsılastırmıyorum baskasının arabasıyla kafam rahat oluo sanada tavsiye ederim
[/QUOTE] Ben bu yolu konya-izmir arası yaptım araçda boş bagaj 2 kişi 100-130 km hız ortalamasıyla yaptım. Ben bu şartlarda fazlamı yaktım diye düşünüyordum çünkü son zamlardan önce yani yaklaşık 1 yıl önce 110-120krş gibi yakıyordum uzun yolda. Aracım 65binde ilk sahibiyiz.
merterak senın yakıtın bence cok iyi ben 80 lirayla 400km yi gecemedim yakıtın hakikaten super caglarım hatırlarsan sehirici 190 kurus yaktıgını solemiştin ben sehirdısı 187 kurus yakıyorum fark burda
evet emin abisenle tanıstığımızda öle yakıodu suan 230kurus yakıo sehir içinde sen taktırdıktan 2 gün sonra ayar yapıldı böle oldu bi ara ugrıcam tekrar ayar yaptırcam bende...