arkadaşlar arabama lpg taktırcam kullananlar neyi tavsiye ediyor? bu hafta içi bi karar verip taktırmam lazım
karbüratörlü araçlar için çok düşünmeye gerek yok. herhangi biri olabilir. atiker olabilir. ekonomik sonuçta....
atiker zavoli uygundur sanırım ama düzü varmı bilmiyorum sıralılar 990 lira 10 taksit filan siiznkiler dahda ucuz olabilir...
Buraya telefon aç, benim adımı ver, yardımcı olsun... Hakan bey (firmanın sahibi - TR'ye ilk LPG getirenlerden biridir) 0212 549 01 38 - 39
eyvallah abi sağol ben ankaradayım ayrıca dün öğleden sona gittim bi atiker taktırdım... 2gündür kullanıyom sanki araba bişe yakmıyo...
ben fazla arastırmayı sevmem arkadaşlar buraya yadım kimse cevap vermemiş düne kadar 2 gün geçmiş... atikere bi mail göndermiştim gece yarısı sabah baktığımda mailime cevap gelmiş ve o an kararımı verdim gittim bi tane atiker bayine taktırdım... ustanında işçiliği hoşuma gitti işallah sorun yaşamam ...
insallah yasamassınız abi hayılısı olsun LPG şart gibi bişey artık...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif
şidiye kadar gerek yoktu lpg ye; şırnakdan ankaraya tain oldum ve okulumda evime 15 km mesafede... hergün kullanıcam arabayı mantıklı geldi dünden beriki izlenimlerimde performansı karbratörlü olmasına göre gayet tatmin edici ...
abi lpg de stop etme lpg de çalıştırma sen aracı ne olur ne olmaz ilk ve son arac olyında arac benznde olsun hep...
karbüratörlü araçlar için sistemler neredeyse aynı, işçilik çok önemli, işçiliği iyiyse hiç sorun çıkartmaz. ama ileride(6 ay 1 sene sonra) yakıttan şikayetçi olursanız ilk işiniz bilgisayarlı gaz ayarı olsun.
bugun 6. depoyu dokldurdum shell den alıyorum hep, full depo ile (32 lt lik) max ş içi 350 kmde gaz bitti...diğerlerinde de 300 ila 350 arasında gitgelli oldu... sert kullanımda tüketim arttı uzun yol denemesi yapamadım daha...
100 kmde 9-10 litre şehir içi çok abartılı değil ama taktırdıktan sonra 1 depo yakıp gazı ayarlıyorlar, siz ayarlattınız mı? aşağıya düşebilir.