Merhaba ilk arabam olan Getz ile aranıza katıldım geçenlerde Ankara da biraz dik bir yokuşu çıkarken yarım debriyaj yaparken arabayı zorladım zaten ondan öncesinde de yarım debriyajı biraz abartmıştım ve şuan debriyaj sıyırmaya başladı arabanın çekim gücü düştü 5.viteste 80-100 ile giderken 4000 devire kadar yükseliyor araba bağırmaya başlıyor Ankara da önerdiğiniz servis var mı? Maliyeti ne kadar olur?
Geçen sene değiştirmiştik şaşmazda Aydınlar hyundaide fiyatını da hatırlamıyorum yalan olmasın ama 300dü galiba fakat şuan belli sebeplerden dolayı o servisi değiştirdim hyundai neziroğlu yetkili servisten çıkma bir ustam var gene şaşmazda aldığımdan beri var olan ve bu kış iyice artan su eksiltmemi iki dakkada tespit edip tamir etti sağolsun hyundai yetkili servisten ayrıldığı için arabayı iyi tanıyor ustalığı da ücreti de gayet iyi eğer gitmek istersen dükkan ve ustamın ismini verebilirim
Telefon numarası babamdaydı gelsin de yazarım yeri de şaşmazda 2537. sokakta Doğan oto ustamın ismi de sefa usta arayıp bir görüşün fiyat alın kafanıza yatarsa gidersiniz ben tavsiye ederim
arkadaşlar benim de araç sanki tam kavrama yapmıyor gibi geldi çok sık yarım debriyajda kullanmak zorunda kalıyorum şimdi ne zaman baskı balatayı değiştirmek gerekir ve ne kadar tutar tahmini olarak