İyi forumlar arkadaşlar 1.3 gls getzime lpg taktırmaya karar vermiştim hatta forumda fikir almıştım sonunda gasitaly marka sistemi taktırdım gasitaly markası forumlarda çok olmadığı için belki bilgi sahibi yaparım diyerek konu açtım. aracımda şimdilik memnunum uyum konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmadı motor lambası yanmadı titreme silkeleme olmadı bu marka hakkında kararsz kalan varsa tavsiye ederim yakıt konusunda iyiki taktırmışım diyorum şimdi başlıkda yanlışlık yapmışım gazitaly diye yazmışım
fikir sahibi olabilmem için maliyeti konusundada bir açıklama yapabilirmisiniz ne kadara mal oldu keyifli gazlamalar :RpS_thumbup:
İyi ki açmışsın konuyu hacım ! Zira sağa dönüyoz ATİKER, sola dönüyoz Lavato, Zavoli, Zırttık bırttık.... Bende sıralı sistem taktıracağım accent milenyumuma... Maaliyet konusunda ve diğer markalara göre farkını eğer ustalar söylediyse bizlerle paylaşırsanız ?
hayırlı olsun artık çekinmeden gaza basarsınız,,,,adında anlıyoruz ama orjinal italyan mıdır bu sistem yoksa kandırmaca olsun diye bizim akıllılar mı koymuşlar bu adı? birde ne kadara taktırdınız sistemi?
Hayırlı olsun.Ama az yakıyor diye dip gaz-red line gitmeyin.Benzinle aynı hesaba gelir 6 yıldır (4 yıl excel 2 yıl getz) atiker kullanırım.Hiç bir sıkıntı yaşamadım.Zaten önemli olan marka değil işçilik.Lpg tasarruf için takılıyor.Baştan fazladan para vermenin manası yok diye düşünüyorum.
1.200 tl taktırdım tabiki önemli olan işcilik burda güvendiğimiz ustaya taktırdım ve 2 gündür sorunsuz biniyorum keşke ilk aldığımda taktırsaymışım çünkü yakıt konusunda ciddi tasarruf sağladı. Markaya gelince bana usta tarafından ithal olduğu söylendi ve garanti kapsamı daha geniş olduğu forumlarda italyada türklerin kurduğu firma diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum pek inandırıcı gelmedi ama malzeme kalitesi atikere göre daha sağlammış öyle bilgi aldım verilere gelince 25 tl lik gazla şehir içi 100 km gittim snra gaz bitti bana gayet iyi geldi sizce nasıl?
Enes kardeşim teşekkür ederiz.. Fiyatta pahalı değilmi hani...markayı duyunca 1500-1600 mi diyecek dedik amma...
lpg taktırdıktan sonra 1000 km rodajlaması var sonra bi kez daha ayar yaparlar yani km 25 krş yakmışşın bu biraz daha düşer tabi bu arada lpg fiyatları artmazsa
Simit taktırdım bagajdan dolayı o yüzden fiyat daha düşükmüş usta tanıdık olduğu için fiyat konusunda uygunluk sağlandı normalde fiyatlar farklı olabilir bide galiba bu fiyatlar her ile göre değişiyor bizim burdaki brc fiyatlarını sormuştum bide izmirde sormuştum ama arasında ciddi fark vardı
Bana düşmeyeceği söylendi aynı yakıyormuş şu mantıkla düşün dedi usta; araç sıralı olduğu için benzin kaç litre yakıyorsa 100 km de gazdada aynı yakıcak ama gaz daha ucuz olduğu birim fiyattan tasarruf sağlıcaksın demişti banada gayet mantıklı geldi ne kadar doğru bilmiyorum .