Hyunda getz 1,3 gls benzin-lpg li aracım var sol ön lastikle sert bir çukara girdiğimde acayip bir takırtı sesi geliryor ama yüksek bir sanki salınca kolu motor kulağına sert bir şekilde değer gibi amartsörden şüphelendim ancak çok kontrol ettim amatsörde bir sorun yok aracın altına girdim ezilen büyüklen veya boşkta olan bir yer varmı diye öyle bir şeyde yok tamirciye götürmeden önce burada bilgisi olan arkadaşlardan bi bilgi alayım dedim çünki sıkıntı hakkında bir bilgi sahibi olmadınmı malum ustalar onda bunda diye diye 3-5 parça değişiyorlar yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler bu arada sağ ön tekerde herhangi bir sıkıntı yok aracın sadece sol ön teker sert bir şekilde çukura girerse dediğim ses oluyor iki lastik birden çukara sert girsede bahsini ettiğim ses olmuyor şimdiden teşekkrüler
Sonatanin cifti 70, viraj demir lastikleri 14 lira, iscilikte 50 olsa max 150. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aracı kaldırıp lastikleri boşa alıp öyle bakmanız gerek ki anlayasınız. Hyundai'de sadece Tucson'un parçaları pahalı zaten.
dün akşam kirikoya kaldırdım aracı kontor ettim ancak bir şey göremedim amartisör başlaılarınıda kontrol ettim yine bir şey yok bu bölgede iyi bir ön düzenci bulup gitmem gerekiyor sanırım gitmen önce biraz bilgi edinsem iyi olur diye düşündüğümden yazdım teşekkrüler
On takima havada bakilmaz, rot balansciya gideceksiniz, platformlu liftte yada kanalda lastikler yere basarken bakacak. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar abi haklı, bende mazda'da öyle yaptım, rot balansıcıya sokarak aracın ön düzenindeki hataları farkettik...