herkese hayırlı günler. forumunuzda yeniyim. başlıkta belirttiğim model aracıma bursa da lpg taktırmayı düşünüyorum. önerebileceğiniz lpg modeli , bursa içinde memnun kaldığınız lpg montaj adresi verirseniz çok memnun olurum
Tuzsuz aşım dertsiz başım derseniz Atiker Grand kiti tavsiye ederim. Geçen sene temmuz da 1.3 getzime montaj yaptırdım, üstüne sorunsuz 25 bin km yaptım sadece 15 binde filtre yeniledim 50₺ ye. Ayar falan bozma olayı yok, Getz ile %100 uyum var. Ha aslında kit ne olursa olsun usta kasap ise geçmiş olsun
1.4 getzime 2018 Şubat ayında Atiker Atikfast OBD2 kitini taktırdın o tarihten bu zamana kadar 20.000kmye yakın yol yaptım hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Taktırdığım tarihte 1350₺’ye taktırmıştım şu anda 1800-1900 ₺ civarına takıyorlar. Atiker Gold veya Grand da taktırabilirsiniz onların enjektörlerinin daha iyi olduğu söyleniyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cevabınız için teşekkür ederim. ayırdığım bütce 2 bin civarı zaten. o oranlarda bulabileceğim en iyi marka ve seriyi arıyorum zaten. atik fast-gold-grand inceleyeceğim sagolun
1850₺ montaj dahil teslim aldım. Şimdi dolar falan derken 2000₺ üzeri olmuştur. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Obd2 desteği olduğu için gaz ayarını kendi yapıyor. Tekli romano İtalyan enjektörler mevcut, buda ufak 1.3 motorda sıfır güç kaybı demek, buda iyi bir detay