Merhaba arkadaşlar yumurta kasami sattim 2005 model 123bin'de 1.3 Admire bezinli buldum sizce nasildir alınabilecek bir aracmi performans nasildir fiyatı 18.500 son diyor
Bende var 150 bin de gecen yıl ilk sahibinden 15 e aldım orjinal, 3,5 parca boyali performans olarak fazla birsey beklemeyin ama kötü de değil hani ben lpg de 180i gördüm şehir içi hizlanmasi güzel yakit mükemmel uzun yolda 15krs yakiyor benim ki lpg li konforu sinifindakilere göre gayet iyi yol tutuş fena değil karar sizin.....
Bende yumurta kasayi satip admire aldim benim yumurta kasamda 1.3 admiremde 1.3 cok az performans daha iyi yumurta kasaya gore konfor olarak pek fark yok donanim farki elbette var yakit yumura kasadan daha ekonomik veril paraya gore rakiplerine gore alina bilir tek araba. Ama biraz uste ekleyip 1.6 almak daha makul benim simdiki aklim olsa 1.6 alirdim
1 sene kullandım tadına doyamadım desem yeri 1.3 falan ama yola oturdumu beni çok cezbediyordu yakıtı iyidir rahattır halen alasım var fakat fiyatlar şuan beni benden alıyor . Sent from my iPhone using Tapatalk
1.3 tam bir şehir arabası yakıt tüketimi az klimalı ülke şartlarına göre paran yoksa mükemmel C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 1.6 sini kullandım performans arıyorsanız illaki 1.6 genel olarak güzel bir araçtır benzinli haliyle kullanırsınız performansı sizi tatmin eder diye düşünüyorum Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 seneye yakın kullandım kmsini düşürmüşler 200 bini geçmiş olarak bindim gayet memnundum. Masarafta fazla açmadı hızlanması gayet güzeldi Sent from my iPhone 6 using Tapatalk