mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve katılma sebebim aracımı aldığımdan beri başıma dert olan sorunuma belki çare bulurum umudu.. 2004 1,3 admıre var benım. aldıgımda 130000 km de ıdı yaklasık 2 yıl oldu ve su an 160000 km de . aracıma benzin pompası , gaz beyni, bujı, buji kablosu,enjektör hatta egsoz dahıl olmak üzere ne kadar sorun cıkarma ıhtımalı olan tamır-degısım varsa yaptırdım ama aldıgımdan beri tekleme bazen gec calısma rampalarda yüke bınmeme sorurnunu çözemedım ılk baslardakıne nazaran gec calısma sorunu ortadan kalkmıs gıbı görünsede ışıklarda kalkışda sorun yasıyorum yaz aylarında klıma calıstırmak cok etkılıyo arabayı bılgı ve görüşlerınızı beklıyorum saygılar
Babamda da 2006 modeli var. Geç çalışma ile ilgili bizde çok sorun yaşadık ve ilk önce depoda olan benzini boşalttırdık. Benzinin resmen tiner gibi olduğunu gördük. Daha sonra benzin pompasını değiştirdik ve sorun çözüldü.( Arada sırada da olsa bazen yine 2 veya 3 defada çalışıyor). Ancak bu modellerde gaz da bile olsa benzin pompasının sürekli çalışması gibi bir sistem olduğu için bu sorunu tekrar yaşayacağımızı söylediler. Benzinin içine atılan bir karışım olduğunda bahsettiler yada benzini sürekli çeyrek depoda tutmamızı önerdiler.
Bu sorunlar araba isindiktan sonra benzine alinca devam ediyormu sicak motorda gec calisma sorunu oluyormu
E="karamazof, post: 559798, member: 28064"]Bu sorunlar araba isindiktan sonra benzine alinca devam ediyormu sicak motorda gec calisma sorunu oluyormu[/QUOTE] Hayir Hayir motor isininca calismasinda bi anormallik yok sadece ilk calismada
Hayir Hayir motor isininca calismasinda bi anormallik yok sadece ilk calismada[/QUOTE] O zaman akunun eksi kutup basini takip esin kapagin icinde lpg sigortasini goreceksiniz onu sokun depodaki benzini bitirin yeni benzin alin yarim depidan fazla olsun o benzinde bitince tekrar benzin alip lpg ayari yaptirmaya gidin arabanin gunden gune duzeldigini fark edeceksiniz lpg ayari yapan ustayada yasadigin sorunu anlat uzun sure benzinde kullaninca duzeldigini soyle lpg ve benzin enjektor atimlarini esitlesin
Hayir Hayir motor isininca calismasinda bi anormallik yok sadece ilk calismada[/QUOTE] kanıster olayı bıraz kafama yattı çünkü forumlarda cogu arkadas ta aynı seyden bahsetmıs bellı bı muddette benzın agırlıklı kullanmayı deneyecem zaten otogaz olsun benzın olsun shell dısında almamaya ozen gosterıyorum bakalım ınsallah duzelır
O zaman akunun eksi kutup basini takip esin kapagin icinde lpg sigortasini goreceksiniz onu sokun depodaki benzini bitirin yeni benzin alin yarim depidan fazla olsun o benzinde bitince tekrar benzin alip lpg ayari yaptirmaya gidin arabanin gunden gune duzeldigini fark edeceksiniz lpg ayari yapan ustayada yasadigin sorunu anlat uzun sure benzinde kullaninca duzeldigini soyle lpg ve benzin enjektor atimlarini esitlesin[/QUOTE] kanıster olayı bıraz kafama yattı çünkü forumlarda cogu arkadas ta aynı seyden bahsetmıs bellı bı muddette benzın agırlıklı kullanmayı deneyecem zaten otogaz olsun benzın olsun shell dısında almamaya ozen gosterıyorum bakalım ınsallah duzelır