Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

1.3 admire gp yorum

'Accent Forum - Club' forumunda sea_demon tarafından 31 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    degerlı hyundayıcı arkadaslarım
    herkese oncelıkle hayırlı ramazanlar dılerım bugun bır sahıs bana senın aracın tuttulmuyor dedı 1.3 sahıplerı aracınızzdan memnun degılmısınız bızıma aracımız cıddden tuutulmuyormu kımse 1.3 admıre kullanmıyormu goruslerınızı beklıyorum saygılar

2. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şahsen bende 1.3 milenyum var ve son derece memnunum. Ayrıca çevremde arkadaşlarımda 3-4 tane 1.3 admire kullanan var ve hiç şikayet edeni duymadığım gibi hiçbiride LPG kullanmıyor. Ayrıca işyerinde kiralık 10 adet 1.3 ve 1.6 (otomatik) vardı hepsinide kullandım bence gayet güzel araçlar...

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşımda 2006 1.3 Otm. Admire var. Fiyatına göre hakkını çok iyi veriyor. 1.3 cc olmasın rağmen 85 hp güç sunuyor. Daha ne olsunki ?

4. Birol

Birol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaş 3 aydır bizde araç arıyoruz herkes birşey sölüyor birtürlü karar verememiştik en sonunda gittik 2001 model 1.3lx alacagıx pazarlıgımz bitti. 1.3 aile arabası oldgunu herkes soledi ralliyemi takılcaksın dedıler ve aldık iiyide ettik https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

5. legion

legion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Emre Akçay
    1.6 kullanıyorum haftada 1 alıcı çıkıyor..Zannetmiyorum tutulmasın..

6. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yaklasık bır yıldır 1.3 admıre gp ye sahıbım benı cok sukur hıc bır zaman yolda bırakmadı arkadasımın dedıgı gıbı 85 hp gucu var ınsanların krıterı nedır acaba 1.3 kasa 1.6 kasa ve 1.5 kasası aynı neden tutulmuyormus merak ettım benı m hosuma gıdıyor rallıye katılıcak olsam zaaten gıder bı f1 falan alırız dımı :) dun bırr sahıs senın araaban tutulmuyor dıyınce sak dıye kala kaldım

7. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    3 yıldır 1.6 16v gp admire kullanıyorum. alırken banada dediler git başka araba al diye ( babamda dahil )... yakıtı ekonomik parçası öyle yol tutuşu güzel ralli yapmıyoruz ama 220 yi çok rahat görüyorum.. bana göre konforlu güzel bir araç. piyasada belki sancılı gidiyor 2. eli fakat bence 10 numara bir araç tavsiye ederim....

8. 44 FERHAT 878

44 FERHAT 878 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Tutulmuyor kelimesi klasik bir laf bence.. Tutulmayan hiçbir araç yoktur lakin bizim milletin ağzına sakız olmuş.Bir sormaya kalk her kafadan bir ses çıkar .Millet araçlara çamur atmak için tutulmuyor deyip kenara çekiliyor.böylelerine soracaksın kaç beygir-hiç sürdünmü-
    sadece araçlar için değil herşey için geçerli bu fikirleri...benim araç1,3 ve lpgli performansından hiçte şikayetçi değilim.şunu unutmayalımki biz bu araçlarla ralliye katılmıyoruz.sevdiklerimizle ailemizle binip gezmek için acil işlerimizi halletmek için kullanıyoruz.

9. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    1.3 araçlarımız ile ralliye girmenize gerek yok zaten kendisi 1.3 motor araçlar arasında en üst seviyeden yerini almış bir araçtır. Ayrıca trafik canavarı olacam diyorsanız şehiriçinde de çok güzel ralli yapabiliyor. Bu nedenle performanstan yana şüphe duymayın. Aynı kasanın 1.6 sını alıp 220 yapmak istiyorsanız onu alırsınız yok bana 190-200 yeter diyorsanız ve sakin kullanıp daha az yakayım diyorsanız o zaman şaşmayacaksınız. Hele de şehiriçinde.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif. Bu arada 2.ele de bir bakın bakalım 1.3 mü fazla 1.5 ya da 1.6 mı nasıl tutulmuyormuş peynir ekmek gibi satıyor bunlar. (Örnek sahibinden.com)

10. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    admireye tutulmuo dediklerine inanamıorum:D bunu söleyen arkadas kafasını kaldırıp yollara hiç bakmıo sanırım:D hatta ben admire gördüğüm zaman hemen cantlara bakıorum(kapak ve 13inç olduğundan anlasılıo:)1.3 mü 1.6 mı die bugune kadar gördüğüm 1.3 sayısı 1.6dan daha fazla...
    Düzenleyen : Çağlar Baykan

11. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu paraya bu araba abıcım adam kalktı bana senın araba tutulmuyor dedı ya bozuldum varya bende abıcım bende bılmmem ne marka arabaya bınıcek gucteyım ona 40-50 bın verınce arabayı alıp evın salonuna cıkarmam gozum gıbı bakmam falan dedım ne dıyım ya :) neyse 1.3 admırem mıllete gore tutulmasada cok sukur ben arabamdan memnunnmmmm

12. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.3 admırecıler nerdesınız

13. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    ben burdayım:D

14. serseri_32_1907

serseri_32_1907 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    kardeş içini ferah tut biz 1.3 admirelerimizle ralli de yapıyoruz keyfimize debakıyoruz...sen söylenenlere aldanma herkez birşey söylüyor sorsan o lafı söyleyen arkadaşa hiç hyundai ye bindinmi diye hayatında belki hyundai ye binmedi 1.3 admire ile 1.6 araçlara kese veriyoruz:):):)1.3 admiremden çok memnunum gerisini salla:):):)

15. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    1.3 tutulan bir motordur.

16. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne bıleyım kanka ya adam ıste konustu sallayalım bosverın

17. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    "tutulmuyor" lafı prim yapmıyor anlamındadır, araba fiyatlarını bir araştırın bakalım, örneğin nissan primera da tutulmuyor, araba çok sağlam üstelik konforlu ama çok ucuz fiyata bulabiliyorsunuz. şu zamanda hundai de böyle, ama bu aracın kötü oldugu anlamına gelmiyor, aksine daha alınabilir bir araç, şimdi kalkıp da 150 bin kmde 96 model corolla alacağıma gider aynı fiyata 2002 accent alırım,
    yani "tutulan" arabaları insan sadece elindeki paraya göre yatırım aracı olarak alır, e zaten günümüzde otomobilden de yatırım aracı olmuyor,
    hyundainin bütün modelleri çok hızlı olarak gelişiyor, insanlar artık eskisi gibi bakmıyor hyundaiye. sadece sıfırı değil ikinci eli de değer kazanıyor.
    son söz: ağzı olan konuşuyo, hyundai çok yakın zamanda türkiyenin en çok tutulan aracı olacak.

18. Mr_SaMSuNLu

Mr_SaMSuNLu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben bir memurum adam 1341 cc motora klima koymuş 85 hp güç koymuş daha yapsın sonra tutulmasın satılmıyor diye bişe yok şahsen ralli yapılacak hali yok maşallah gitmem demiyor alalı 1 yıl oldu 35 000 km yol yapmışım yık yok nazar değmesin 1.3 bence iyi ve memurlar alıcı direk yakıt az parca ucuz konfor iyi

19. xyz3464

xyz3464 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen katılıyorum.. kesinlikle hyundai türkiyenin bir numaralı otomobili olacak.. renault..fiat ve hyundai arasında seçim yapsanız hyundai bunlar arasında mercedes gibi dururhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

20. 1.3 85 ps 12valve SOHC motor vardır

genel anlamda pek şikayet arabası değildir ...

Bu Sayfayı Paylaş