Merhaba arkadaşlar. 1.3 admire için son susturucu olarak tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır? Kötü bir markaya fazladan para vermek istemiyorum. iyisi olsun istiyorum.
marka önemli değil, neticede hepsi hemen hemen aynı zamanda çürüyor. herdaim gittiğiniz ustaya sorun yakın çevrenizde o sizi bir egzoscuya yönlendirir, ben öyle yapmıştım, gittim değiştirttim markasını hatırlamıyorum şuan emin olun. ama illa da marka olsun derseniz bildiğim kadarıyla eskiden reklamı olan USO diye bir egzos vardı.
@Coolwhisper teşekkür ederim. Egzoz konusu sanırım biraz muamma. Bu gün baktım egzozu taktıralı yaklaşık 70.000 km olmuş. Biraz erken bozulmuş gibi. O zaman da iyisi diye aldım güya ama içi belli olmuyor işte.
Merhaba, ben geçen hafta bir kaç dükkan gezdim ve sonunda aldım. Aliminyum/krom (1,000TL) karışımlı birşey aldım. Aslında olması gereken tamamen krom fakat bir egzoz için çok para 2,500 - 3,000 tl arası o da heryerde yok.
Arabanız neydi hocam , egzostunuzun arıza neredeydi ( kazan , boru ,kat vs) Ben de Silifkedeyim de. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HYUNDAİ ACCENT ADMİRE 1,3 BENZİNLİ 2004 .. Arka susturucu çürümüş tıkanmıştı. Marka bilmiyorum fakat KROM/ALİMİNYUM Karşımı birşey takıldı.