Arkadaşlar 2009 model 1.4 lpg li aracim var. Önceleri ara sıra geç almaya başladı gittikçe bu süre uzadı daha sonra ikinci vurmada almaya başladı sonra üçüncü vurmaya uzadı aynı zamanda ilk çalışmada sarsıntılı çalışmaya ve ötme yapmaya başladı. Buji ve buji kablolarını yeni degistirdim yakıt pompasi 2 ay kadar önce değişti, tüpe dair bütün bakım ve ayarları yaptırdım. Eğer daha önce başına gelen yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Videodaki gibi immobilizer ışığı yanmıyor ise immobilizer anteni sorunu olabilir. Krank mili sensörü olabilir. Akü bitik olabilir. Bunlar benim başıma gelen nedenler.
Birkaç kez bu sorunu yaşadım.Bir kez Akü bir kez buji değişimi ile sorundan kurtuldum.Akü ve bujileri değiştirmişsin.Lpg regülatörünün diyaframı delinmişti.Gaz sızdırdığı için araç boğuluyor, birkaç marşta zor çalışıyordu. Sende de yine regülatör arızalı olabilir.Lpg ustası 10 dakikada teşhis koyuyor. Kendin denemek istersen lpg akışını vanadan tamamen kapatman lazım. Bunun dışında krank devir sensörü arızalarında araç genelde sıcakta marş almıyor. Tabi başka bir sorunda olabilir.
Lpg deposunu tamamen bitirip öyle kullanırsanız daha iyi olur. Yada lpg deposundan vanayı kapata bilirsiniz