2019 i20 sahibiyim aracımı 8000'de iken tanıdığımdan satın aldım. şuan aracım 82 binde 45 binde sakarya ferhat oto hyundai servisinde dct komple değişti ayrıca şanzumanda değişti dediler ilk başlarda sıkıntı yoktu lakin son zamanlarda araç kalkışlarda silkeleme ve titreme yapmaya başladı ayrıca vites geçişlerinde kararsızlık yaşıyor gibi devir yükseliyor ama atsam mı atmasam mı gibi kararsız kalıyor ve motor bağırıyor. ayrıca çalışırken çok şırıltılı ve tuhaf çalışan bir araç diğer 1.0 t-gdi araçlarda bu şekilde mi çalışıyor bilmiyorum. aynı model ve motoru kullanan başka bir arkadaş var mı? varsa bazı konularda karşılaştırma yapmak için desteğe ihtiyacım var. 45 binde bir bu silkeleme çok saçma sonuç olarak hyundai sıkıntısız şanzuman ile bilinen bir araçtı benim bildiğim.
Araç 8000 binde değilde 80 binde iken aldınız sanırsam 2000 km oldu ve şanzıman sorunu var. 45 binde aracın şanzıman neden değişir ? Garantiden mi değişmiş ?
Hayır üstadım 8000 kmde iken aldım aracı şuan güncel km 82 binde garantiden değişti kavrama ve dct kalkışta silkeleme ve titreme vardı ondan dolayı değişti.