Merhaba arkadaşlar. 0 aracımı(era 1.5 select)alalı 3 ay oldu. Bugün sol arka tekerin hemen üstünde bagaj kapağı bitiminin ve çamurluk başlangıcının hemen orda birtabaka soyulması(kalkması) var. 1-2 cm. Oto yıkamacıya sorduğumda vernik kalıntısından dedi. Git gide büyür dedi. Bir de motor kaputunun ön tarafına doğru boyada dökülme olmuş. 3yerde toplu iğne başı kadar dökülme var. Bir darbeden olmuş gibi ama darbe izi yok. Daha önce aracıma boya koruma attırmıştım. Acaba yanlış bişey mi yaptılar. Bir de 1 ay önce aracıma badana kireci(astar) gelmişti. Yandaki binayı astarlamışlar aracıma gelmişti. Aynı yıkamacı da kireçleri aldırmıştım. Bugün yıkatkığımda farkettim. Sizce bu sorunu nasıl halledebilirim. Garantiden değişir mi? Malum 2 yıl boya garantisi var. Yada yıkamacının bir hatası ise(kullandığı ilaç vs) servis bunu anlar mı? Yardım yütfen çok canım sıkıldı... Düzenleyen : alpozturk2002
kardeş büyük bir ihtimalle taş sıçramış yoldan korma bişey olmaz . eğer beyaz astar cıkmışsa sorun değil fakat astarın altındaki kısımortaya çıkmış isepas tutabilir. buda kanser gibi tüm parçaya yayılır. demem oki astarsa sorun etme astar değilse git bi servise rötuş yapsınlar. parada almazlar küçük şeylerden geçmiş olsun Düzenleyen : belive2
Sağol kardeş Astar olayını anlamadım. Aracımın rengi yakut kırmızısı(bordo). Coşkun Uçarın arabasıyla aynı renk. Boya kalkmış beyazlık görünüyor. Astar olayını nasıl anlayacam
onlar taş izidir hyundailerin sacı ince ve boya tutumu iyi değil benim araçda uzun yoldan sonra heryerinde toplu iğne kadar beyaz boya gitmiş alta siyah satar var tavsiyem mutlak servise göster ama çok ufat tefek şeylerse araca boya değdirme aynı renkte bir ruj yada ofice store mağazalarında eding marka gazlı kalemler var boya gibi aynı renkte bulursan al sorunlu yerlere değdir en azında pas tutmasın araç erozyonu önler
bu taş sıçramasından dolayı bütün arabalarda olur boya kalması geçmiş olsun . canını sıkacak kadar önemli bişey değil
Bence yoldaki taşın sıçramasından kaynaklı boya atığıdır.Vernik kalıntısı değildir,için rahat değilse götür servise incelesinler gerekeni yapsınlar. Bide bi arkadaş sacı ince boyası kötü demişhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley29.gifEra'dan bahsetmiyor heralde Düzenleyen : mmt.88
Teşekkürler bilgiler için. Boyanın kalktığı yer beyaz değil. Çok açık mavimsi bişey. Bluğ bir renk yani. Saç mı acaba.