merhaba arkdaşlar 2011accent era aldım ve kasko yaptırmam gerektigini sölediler bayiden bu zorunlu birseymi
eğer kredili aldıysanız zaten bayi kendiliğinden kasko yapıyor diye biliyorum ama nakit aldıysanız bi zorunluluğunuz yok kasko keyfi bi güvence şeklidir biz sürekli yaptırıyoruz...
bı mıktarını nakıt verdım gerısı kredi ama bayı kasko ucretını extra talep edıo ılk basta bende ıçınde dıe bılıodum
belliki kredili almışsınız. bayi kredili sattığı aracını güvenceye almak için size kasko yaptırıyor. hele bi bütün parayı toptan verin, ne kasko sorarlar ne bişey
ayrıca kasko çok önemli bi olay, kesinlikle yaptırılması lazım. 2007 yılında henüz15 günlük araba ile kütahyada 8 takla atan bi megane vardı. çok şükür ölen olmadı. o gün için aracın değeri 41 bin gibi bi fiyattı. araç perte çıktı ve kasko 38 bin tlödeme yaptı. arkadaş gidip aynı arabadan bi daha almıştı.
uygulamada farklılıklar var, bayiye sorunuz. zira anahtar teslimi fiyatlarda zaten kasko+trafik sigortası+ruhsat bedelleri+tüm takip işleri bayiye ait oluyor. siz kontağa basıp kapıda sizi uğurlayan elemana bahşiş verip gidiyorsunuz.
aracı ılk almaya gıttıgımızde anlatılırken ıste soledır boledır zaten araca kasko yapıorus herhangı bı kazada gerı odemenız oluyo falan fılan baya konusuldu resmı ıslemlerı yaparken hıc muhabbetı gecmedı bız onların yapıcagını sanıoduk sonadan aracı satın aldıgımız arkdas tekrar aradı ve kaskoyu nerde yaptırıcaksınız dıe sordu ve o zaman anladık kaskonun kullanıcaya aıt oldugunu ve kredılı aracdazorunlu oldugunuonların anlasmalı oldugu yer 800 tl cıvarı bı fıyata yapıormus dısarda daha ucuza yaptıranlarda bunun farkı nedır pekı
kaskoyu siz yaptıracaksınız krediye veya araç satış fiyatınadahil değil. ama bayiiden yaptırmak zorunda değilsiniz dışarıdanda bir başka acentaya yaptırabilirsiniz. kaskosuz arabaya banka kredi vermez ondan kasko zorunlu.
https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif kesinlikle doğru, niğde ford bayii peşini görünce hem fiyatta indirim yaptı hem de arabaya güvenlik paketini % 35 indirimli taktı. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
krediyi taşıt kredisi olarak çektiyseniz eğer araba ipotek altında alındığı için zorunlu diğer türlü sizin isteğinize bağlı oluyor..
merak etmeyin banka sizi her gün arar ve sorar kasko yaptırıp yaptırmadığınızı.krediyle alınca kasko zorunlu oluyo.bizde kaskoyu kendimiz yaptırmıştık dahil değildi..
saolun arkdaslar zaten daha aracı teslim alamadım ist kagıthane bolgesınde oturuorum ve bu bolgede sıstemlerde problem varmıs hala plaka cıkmadı ruhsat cıktıktan sona bakıcas artık kaskoya