Arkadaşlar benzer konular mevcut araştırma yaptım ama bu başlıkta açılmış konu göremedim bunu belirtmek isterim.Aracım henüz 1.5 aylık ve boyu koruma yapan bir arkadaşın yerinde daha bir defa yıkattım ve aracın üzerinde mum olduğunu hatta bazı yerlerde kılcal çizikler bile var arkadaş bana göstermek için o bölümde cila ve boya koruma yaptı ve çizikler gidip boyanın yüzeyi kayganlaştı. Boya korumayı aracı yıkayıp mum temizliği ve çizik giderme üzerine autoglym marka boya koruma 150 liraya yapacak ama kafak karışık yaptırmam gerekirmi? Kendim cila alıp uygulasam yeterli olur mu?Yada benim yapabileceğim başka bir yöntem varmı. Bu işden anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
0 km araca boya koruma değil de galeriden çıktıktan sonra güzelce yıkanacak üzerinde hiç bir toz leke kalmadan şeffaf film kaplatmak bence en doğru olanı... boya korumaya gelirsek bence kendiniz uygulayabilirsiniz... bir çok yer boya koruma adı altında aracı kılcal çiziklerle dolduruyor... işin ehli olmayan yerlere gitmemenizi tavsiye ederim... İlla yaptırmanız gerekirse Meguiars oto boya ürünlerini tavsiye ederim...
Eger autoglym urunleri kullanicaksa ve 150 tl gibi bi fiyat varsa super. -Ilk olarak uygulamayi yaptirin. Daha sonra kendiniz autoglym ya da esdeger kaliteli marka cila alip 3 ayda bir yenileyerek aracinizi koruyabilirsiniz. - Alternatif olarak cizik giderme islemi sonrasi nano boya koruma urunleri tercih edilerek aracinizi korumaya alabilirsiniz. 3 ayda bir ugrasirim derseniz 1. Secenek, aracimin korumasi olsun ama cokta ugrasmayayim derseniz 2. Secenek Tapatalk Sagolsun
Dikkat ediniz uygulama sonrası hologram dediğimiz görüntü oluşmasın.Uygulama alın sonra iyice ışıkta ve güneş altında kaportayı inceleyip teslim alın aracınızı .Eline makinayı alan boya koruma işine giriyor sonrada mahvediyorlar boyayı.
Makine ile uygulamaya gerek yok, koruma el ile de cok rahat uygulanabilir. Kil ile temizlik sonrası koruma yeterlidir. iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
öncelikle arabanız hayırlı olsun.arabanız ne kadar yeni de olsa kil temizliği şart. daha sonra aracınızda kılcal çizik varsa radiant cila ve en son fk1000p tavsiyemdir 3 ayda bir yenileyerek aracınızı koruyabilirsiniz.tabi aracınızı yıkarken çift kova tekniğini kullanmanızı da öneririm.ince çizikleri minimuma indiriyor.