Öncelikle 2004 yılında başıma gelen bir olayı anlatayım. Kesinlikle karalama değildir sadece bilgi amaçlıdır. 2004 yılında Ç.kale OPEL servisinden 0 kilometre sandığım bir araç aldım. Sol kapısı boyalı çıktı.Adamlar tırdan indirirken aracı düşürüp boyayıp bana kakalamışlar .4 yıllık hukuk mücadelesinden sonra davayı kazanıp hakkım olan25,500 t yi aldım. 3 hafta öncede 1,4 era aldım. İhşallah aynı olayları hyundai de yaşamam....))
Başka biryerde bu olayı okumuştum o sizin aracınızdı demekki.. Geçmiş olsun hakkını almışsınız hiç olmazsa.. Hyundai sizi memnun edecektir..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
hyundai de olmuş bu olay. burada yzdılar.arkadaş farkedince demişlerki 3000 tl boya indirimi uygulanır standart prosüdür bu demişlerdi. arkadaş sitem ediyordu, olur mu böyle şey boyalı sıfır araç olur mu diye ne yaptı bilmiyorum. burada dürüst olup bu aracın kapısında boya var alırsanız 3000 tl indirimli demeleri gerekir.
evet bu 4 yıllık süreçte arabayı kullandım. 73,000 de arabayı teslim ettim. Adamlar o kadar çok kendilerine güveniyorlardı ki bizi hiç bir konuda kaale almadılar. sonuç olarak çıkan karar adamlara tokat gibi geldi. hem 25,500 den oldular hem de arabam trafikten men edildi 2, el bile satamadan ellerinde patladı. Yaklaşık zararları 40,000 tl.
Tamamen bayiyle alakalı bir durum geçmiş olsun.Bazen tır'ın üzerinde araç taşıyan dikkatsiz şöförler köprülerede takıyorlar.Tırdanda düşebiliyor..Sonrada bayi boyayıp satıyor...Sıfır alırken bile dikkatli olmak lazım.....
geçmiş olsun davayı kazandıgınıza sevindim..bizde biniyoruz ama belki bizimkide boyalı nerden bilebilirizki..ama sonucta davayı kazanmışsınız..gerci geç gelen adalet adalet değildir..