| Yazar |
Mesaj |
hayta38
Kaptan Kirk - Uzay Yolu
Ülke: Türkiye
Araç Modeli: 1.5 accent era team abs 2008
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3383
|
 Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 00:26 |
|
gerçektende bende viteste bir sorunmu var diyordum çok güzel bir bilgi paylaşım için sağol
|
|
|
|
|
miharbi46
Acemi Sürücü
Gönderilenler: 4
|
 Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 00:27 |
|
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Ben hyundai era almayı düşünüyorum ama hyundai nin sitesinde fiyat listesinde ECO KLM diye bir marka var era nın. bu hangisi oluyor, özellik bakımından ne farkı var? Dizel mi, benzinlimi, Klimalı mı? anlayamadım. Yardımcı olurmusunuz
|
|
|
hayta38
Kaptan Kirk - Uzay Yolu
Araç Modeli: 1.5 accent era team abs 2008
Gönderilenler: 3383
|
 Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 00:29 |
|
eco paketi araçta hiç birşey yok teyb yok.sadece klima var yani anlayacan hiçbir özellik yok alacaksan team modelinden aşağı alma
Düzenleyen hayta38 - 21 Mar 2009 Saat 00:35
|
|
|
Çağrı
F1 Pilot
Araç Modeli: Admire 1.5 CRDİ 2006
Gönderilenler: 902
|
 Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 00:48 |
Orjinalini yazan: miharbi46
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Ben hyundai era almayı düşünüyorum ama hyundai nin sitesinde fiyat listesinde ECO KLM diye bir marka var era nın. bu hangisi oluyor, özellik bakımından ne farkı var? Dizel mi, benzinlimi, Klimalı mı? anlayamadım. Yardımcı olurmusunuz |
özellik bakımından farkı, hiç bir özelliğin olmaması 
4 cam manuel
teyb yok.
anten yok.
çamurluk yok
yok yok yok
|
|
|
firecrab
Kaptan Kirk - Uzay Yolu
Araç Modeli: 2001 Accent 1.3 LX mpi
Gönderilenler: 1205
|
 Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 01:00 |
Orjinalini yazan: Çağrı
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Ben hyundai era almayı düşünüyorum ama hyundai nin sitesinde fiyat listesinde ECO KLM diye bir marka var era nın. bu hangisi oluyor, özellik bakımından ne farkı var? Dizel mi, benzinlimi, Klimalı mı? anlayamadım. Yardımcı olurmusunuz |
4 cam manuel
teyb yok.
anten yok.
çamurluk yok
yok yok yok |
Aaa ööle deme... motor aynı motor...
|
|
|
Çağrı
F1 Pilot
Araç Modeli: Admire 1.5 CRDİ 2006
Gönderilenler: 902
|
 Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 01:03 |
Orjinalini yazan: firecrab
4 cam manuel
teyb yok.
anten yok.
çamurluk yok
yok yok yok |
Aaa ööle deme... motor aynı motor... |
pardon motor var  . hatta zannımca bir çok şey olmadığı için araç hafifliyor ve diğer modellerine göre daha performanslı hale geliyor. 
Düzenleyen Çağrı - 21 Mar 2009 Saat 01:03
|
|
|
alpozturk2002
Kaptan Kirk - Uzay Yolu
Araç Modeli: Era 1.5 select 2009
Gönderilenler: 1219
|
 Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 01:10 |
Orjinalini yazan: firecrab
benim araba iyice yavaşlamadan, durmadan demiyorum ama 5 km hıza inmeden geçmiyor bire. bende diyordum yaw sorun mu var acaba diye?
arkadaşta toyota corolla 1.4 dizel var. bu yeni kasalardan. denemiş yolda giderken 5 ten geri vitese çekmiş girmiş vites.
diyor ayağı bi çeksek gitti.
ama sanırım bizim arabalarda bunun önlemi var.
yalnız bir şey soracağım, aklıma geldi abimin arabası imzamdaki 3. araba. benimki admire, onun araba debriyaja basmadan çalışmıyor. ama benimki çalışıyor. benimkinde neden öyle bir güvenlik önlemi yok. ya da bir arıza mı var?  |
Bildiğim kadarıyla bazı model araçlarda durum böyle mesela bende farketmiyor debriyaja bassanda basmasanda çalışıyor. Yanlız şunu belirteyim abinizin aracında bir arıza yok bir defa... Aslında vites boştayken bile aracı debriyaja basıp çalıştırmanın faydası var. Özellikle kış aylarında marş motorunun daha rahat çevirmesine yardımcı oluyor.(Alıntıdır.)(Kılavuzda da vardı bu bilgi galiba  ) |
benim tek kapılı accentde de debriyeje basmadan çalışmaz. iyi bişey. bu alışkanlığı kazandım arabamın sayesinde. başka araçlarda da debriyeje basıyorum çalıştırırken artık:) sürücü kursundayken motor hocası debriyeje basarak çalıştırmanın motora faydalı olduğunu söylemişti şanzımana da tabi.
|
|
|
chiptuner
F1 Pilot
Araç Modeli: Starex crdi (175hp chipli) & Era 1.5crdi (145ps chipli)
Gönderilenler: 643
|
 Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 01:34 |
|
Subapları egersin bişey olmaz :)
|
|
|