Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir Hyundai Club Türkiye Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.
Ülke: Türkiye
Araç Modeli: hyundai accent admire 2003
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 198
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2009 Saat 16:32
arkadaşlar benim başıma gelen bir olay torpido nun altından su almıştı uzun bir uğraştan sonra siteden aldığım yardımlar sonucu ile bu işide başardık fotolarıda yükledim aşama aşama foto yüklerken tersten yüklemişim aşağıdan yukarıya doğru bakarsanız anlayabilirsiniz yardımcı olabildiysem ne mutlu hadi kolay gelsin sorularınızı p.m ile yollarsanız yardımcı olurum her türlü:):):)
Araç Modeli: accent admire 2006 bıde kısmetse gsxR600 alıcam(bianco)
Gönderilenler: 874
var ustad...ben cıkarttım kafam cok da rahat hem garajın tavanına surtuo hemde sesı sınır bozucu bagajın sol kosesındekı plastıklerın plastık vıdaları var onları cıkar gorursun cek fısı bantla
Araç Modeli: accent admira 1.3 mpi
Gönderilenler: 304
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2009 Saat 17:44
sagol kanka ben teybı degıstırdım omrumde gordugum en vasat neyse malımızı kotulemıyelım dımı teyıp degısınce teyıp calarken bıle acılıyo yapaadı elektrıkcı o yuzden ıptal edıcem radyo pek muhım degıl dınlemem zaten sagol hocam antenın heman alt kısmı degılmı
Araç Modeli: accent admire isuzu 4.3 npr66 120hp diesel
Gönderilenler: 972
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2009 Saat 17:55
benim arka kapının lastiklerinden su alıyordu son zamanlarda.oda geçicek şimdi kapı değişince:)
Araç Modeli: accent admire 2006 bıde kısmetse gsxR600 alıcam(bianco)
Gönderilenler: 874
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2009 Saat 17:59
Orjinalini yazan: sea_demon
sagol kanka ben teybı degıstırdım omrumde gordugum en vasat neyse malımızı kotulemıyelım dımı teyıp degısınce teyıp calarken bıle acılıyo yapaadı elektrıkcı o yuzden ıptal edıcem radyo pek muhım degıl dınlemem zaten sagol hocam antenın heman alt kısmı degılmı
sol arka farın ordan ıtıbaren cıkarman lazım bırbırının ustunu ortecek sekılde ılk once farın ordakını sok buarada plastık vıda dedım ama kanırtarak(nasıl bı tabırse) cıkıo o..dıslı bısey yanı normal vıda gıbı deıl cek cıkart..ayrıca benım orjınal teyple sadece alısverıs otoparklarında cekmıo teyp sorun olmuo yanı
Araç Modeli: hyundai accent admire 2003
Gönderilenler: 198
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2009 Saat 17:43
yani bende onu düşünerek böyle birşey yaptım ki hepimiz faydalanalım nerden baksan bu sorun için 20 tl para alırlar :):):)ama sağolsun sitede ki bütün arkadaşlar sorunlara gerekli çözümü buluyorlar dışarıya masraf yapmadan kendi işimizi kendimiz görebiliyoruz...
Araç Modeli: ACCENT ADMİRE 1,3 HY KLM 2005 MODEL SATTIM :((
Gönderilenler: 962
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2009 Saat 18:01
ellerıne saglık arkadasım paylasım ıcın sagol.bugun degılse yarın kesın lazım olacak hepımıze
Araç Modeli: 2001 1.3 Accent LX
Gönderilenler: 416
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2009 Saat 00:45
arkadaşım resimler için sağol ama anlamadğım bir konu var bu conta nereyi koruyor. orası zaten dikdörtgen şeklinde açık. Üstüne ızgara koymuşlar çevresine conta. Bu bana saçma geldi conta olmasada olur yadao ızgara olmasada olur. hyundai burda neyapmak istemiş anlamadım. Burası zaten delik contayı değiştirince aracın içine su girmiyormu. Benim araçta su alıyordu serviste silikon sürdük dediler ama burayamı sürdüler bilmiyorum. Bu conta değişmesi gerekn yada silikon sürülmesi gerekn yer burasımı başka yermi Burasıysa mantığını açıklayabilirmisin.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma