Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir Hyundai Club Türkiye Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.
Ülke: Türkiye
Araç Modeli: 2010 ford fiesta tdci titanium-x paket full+full
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 958
Araç Modeli: hyundai accent 1.5 crdi
Gönderilenler: 29
Gönderim Zamanı: 30 Tem 2010 Saat 17:12
ben teyp araştırıyordum sonra gittim 40 tl ye kaliteli bir transmitter aldım ufacık alete binlerce mp3 yüklüyorum ne cd taşıyorum ne kaset sadece transmitter yetiyor artıyor
Ülke: Türkiye
Araç Modeli: hyundai accent era
Gönderilenler: 59
Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2010 Saat 18:03
arkadaşlar teyibi aldım LG marka LAC5700R marka özellikleri;
50Wx4ch (FF-MOSFET) Hareketli ve çıkartılabilir ön panel Cd-DA/R/RW(CD-Text), MP3(ID3 Tag), WMA (WMA Tag) Digital XDSS Plus Full RDS AM/FM Tuner 8 kayıtlı 2 ayarlanabilir ekolayzer MP3 Optimizer Sigma station S/N Ratio: 100db 24 kanal radyo hafızası 4 kanal amfi çıkısı (2V) Önde AUX girisi Çok fonksiyonlu uzaktan kumanda.
werdiği ses çok hoşuma gitti fiyatıda çok uyguna aldım birkaç yerde sordum 200 ytl den aşşağıya yok aldığım fiyat 150 ytl
bu arada aracımı deiştirdim peugeot bipper aldım teyip çercewesi isteyene elimde 4 adet war 50 ytl tanıdıklarınız falan isterse haberim olsun
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma