Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir Hyundai Club Türkiye Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.
Ülke: Türkiye
Araç Modeli: İ30
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 10
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2010 Saat 13:01
Hoşgeldiniz
bende sizin gibi bugün kayıt oldum bendede 2010 model i30 90 ps team modeli var yalnız araçta bir sorun çıktı.sorunumu bugün i30 ile uzun yol tecrübem forum başlığı adı altında belittim ama henüz cevap gelmedi.
Araç Modeli: Hyundai Getz 1.3gls klm hy
Gönderilenler: 11201
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2010 Saat 13:03
Orjinalini yazan: BAŞAR ALP
Hoşgeldiniz
bende sizin gibi bugün kayıt oldum bendede 2010 model i30 90 ps team modeli var yalnız araçta bir sorun çıktı.sorunumu bugün i30 ile uzun yol tecrübem forum başlığı adı altında belittim ama henüz cevap gelmedi.
Lütfen acele etmeyin.Forumda İ-30 kullanan arkadaşlar, okuyunca cevap yazacaktır.
Araç Modeli: hyundai i30
Gönderilenler: 30
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2010 Saat 14:38
ARACINIZ SIFIR İ 30 DEĞİLMİYDİ BEN ARACI ALDIĞIMDA YANGIN TÜPÜ VE SAĞLIK ÇANTASINI HEDİYE OLARAK VERDİLER VE İKİSİDE AYNI ÇANTA İÇİNDE BAĞAJA DA CIRT CIRTLARI SAYESİNDE SABİT OLARAK KALABİLMEKTEDİR.AYRICA FİLE GEREK YOK. FİYATI İLE İLGİLİ BİR BİLGİM YOK YARDIMCI OLAMADIM KUSURA BAKMAYIN.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma