Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir Hyundai Club Türkiye Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.
Ülke: Türkiye
Araç Modeli: hyundai i30
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 30
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2010 Saat 14:48
BENİM ARABADA İ 30 TEAM MODELİ BAGAJDA SERBEST DEĞİL SENİN SET BAYİNİN VERDİĞİ SET DEĞİLMİ. ALTINDA YAPIŞTIRICILARI VAR SAĞA SOLA KIPIRDAMIYOR SABİT DURUYOR BENDEKİ.
Araç Modeli: İ30
Gönderilenler: 10
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2010 Saat 14:53
uçar otomotivin verdiği set yangın tüpü ve ilk yardım çantası yapışık vaziyette streç film ile kaplı birbirine .bende hiç dokunmadım o vaziyette duruyor.açıp ta bakmadım şu ana kadar gerek olmadığı için
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2010 Saat 15:06
valla ben o şekildedir diyerek hiç dokunmadım çok teşekkür ederim.akşam gidince bakıyım o zamanda benim asıl derdim araçtan gelen rüzgar sesi ciddi ciddi moralimi bozdu arabadan soğudum iyice uzun yolda.48ay kredi ile aldık arabayı daha işin başında böyle yapması canımı cok sıktı açıkcası.servisinde o sesi tekrarlatması için nasıl bir yöntem bulacak bilmiyorum. bu tür testlere özel bir cihaz veya makine varmıdır acaba.
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2010 Saat 15:15
Levent bey merhaba sitede yeniyim kusura bakmayın bu sohbet kısmına nasıl geçiş yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim insanın yeni aldığı arabasında sorun çıkınca ağzından herkesle derdini anlatma ihtiyacı doğuyor
Gönderilenler: 15
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2010 Saat 22:41
hoş geldiniz iyi forumlar
Mustafa ÖZKAN Kaptan Kirk - Uzay Yolu
Kimya Mühendisi
Araç Modeli: 2009 era 1.4 START KLM EXPO
Gönderilenler: 1399
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma