Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir Hyundai Club Türkiye Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.
Ülke: Türkiye
Araç Modeli: 2003-1.5 GLS-16V-102 Tane AT- //Subaru KIRMASI\\
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2861
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2010 Saat 11:58
Hoşgeldiniz, Paylaşımlı güzel forumlar.
Serkan Örnek Kaptan Kirk * Uzay Yolu
Organizasyon ŞEF'i
Araç Modeli: Hyundai İ20 select 1.4 cvvt-i 100 ps
Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 2666
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2010 Saat 13:46
Orjinalini yazan: aliborlu
Kuşadası Güzelçamlıdayım arkadaşlar :)
güzelcamlımı ordaki sea point otelin a....k... dolandırıcı herifler ya 2 sene önce ordaydım kavga gürültü kopardım orda ama milli park ve milliparka giderken orda bi magra olması lazım sol tarafta kalıyor kaynak suyu gibi cok güzeldi gecesi canlıydı biraz şimdi ise 9 agustos gecesi yola cıkıyorum 13 agustosa kadar kuşadası davutlardayım
Araç Modeli: Accent Lx 1999
Gönderilenler: 17
Gönderim Zamanı: 31 Tem 2010 Saat 13:49
Orjinalini yazan: Serkan Örnek
Orjinalini yazan: aliborlu
Kuşadası Güzelçamlıdayım arkadaşlar :)
güzelcamlımı ordaki sea point otelin a....k... dolandırıcı herifler ya 2 sene önce ordaydım kavga gürültü kopardım orda ama milli park ve milliparka giderken orda bi magra olması lazım sol tarafta kalıyor kaynak suyu gibi cok güzeldi gecesi canlıydı biraz şimdi ise 9 agustos gecesi yola cıkıyorum 13 agustosa kadar kuşadası davutlardayım
Zeus mağrası hocam;suyu soğuktur kükürtlüdür cilde iyi geliyor ama hava sıcaklığı 45 gösterirken 5 derece suya girmek biraz şok etkisi yaratıyor
Mustafa ÖZKAN Kaptan Kirk - Uzay Yolu
Kimya Mühendisi
Araç Modeli: 2009 era 1.4 START KLM EXPO
Gönderilenler: 1399
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma