Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir Hyundai Club Türkiye Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.
Ülke: Türkiye
Araç Modeli: 1.5 CRDİ ERA
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 33
Gönderim Zamanı: 23 Tem 2010 Saat 00:06
İyi geceler arkadaşlar Konuyu başka yere açmak istedim ama ''kayıtlı kullanıcı olmanız gerekiyor'' die bi hata aldım. Nedemekse artık çözemedim gitti.Aracımın aynalarını ve kapı kollarını boyatmak istiyorum Sizce boyatmalımıyım yoksa kaplama vs oluyormu boyatırsam bir süre sonra boyası atarmı die endişe ediyorum fikir vererek bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim..
Araç Modeli: accent admire 1.6 16v hy ac
Gönderilenler: 177
Gönderim Zamanı: 23 Tem 2010 Saat 00:18
Orjinalini yazan: Gkhn41
İyi geceler arkadaşlar Konuyu başka yere açmak istedim ama ''kayıtlı kullanıcı olmanız gerekiyor'' die bi hata aldım. Nedemekse artık çözemedim gitti.Aracımın aynalarını ve kapı kollarını boyatmak istiyorum Sizce boyatmalımıyım yoksa kaplama vs oluyormu boyatırsam bir süre sonra boyası atarmı die endişe ediyorum fikir vererek bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim..
site içinde bu uygulama mevcut bi aratırsanız bulursunuz
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2010 Saat 13:14
Teşekkürler sinan bey..Aynalarımı kaplatmak için gittiğim reklamcı arkadaş bana ''aynaların yüzeyi tırtıklı olduğundan dolayı folyo tutmaz su vs deydiği zaman hava kabarcıkları oluşur ve kısa zamanda çıkar dedi'' Bilmiyorum belkide uğraşmak istemedi. Mecbur boyatmak zorundayım...
Araç Modeli: 2003-1.5 GLS-16V-102 Tane AT- //Subaru KIRMASI\\
Gönderilenler: 2861
Araç Modeli: 1.5 crdi admire satildi :-( yerıne era 1.5 crdi alındı :)
Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 1242
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2010 Saat 13:59
öncelikle hosgeldınızzz adasım gökhan. siz servislerden fiyat aldıysanızzz .kapı kolları ve aynalar için çok ucuk fiyat verirler. yaklasık 350 400 derler. eger isterseniz . bende boyatmayı dusunuyorum . benımde oyle takıntım var. cok uygun yere boyatabılcemızz bi yer var . size yardımıcı olabilirim
Araç Modeli: 1.5 crdi admire satildi :-( yerıne era 1.5 crdi alındı :)
Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 1242
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2010 Saat 16:44
Orjinalini yazan: gölge_23
öncelikle hosgeldınızzz adasım gökhan. siz servislerden fiyat aldıysanızzz .kapı kolları ve aynalar için çok ucuk fiyat verirler. yaklasık 350 400 derler. eger isterseniz . bende boyatmayı dusunuyorum . benımde oyle takıntım var. cok uygun yere boyatabılcemızz bi yer var . size yardımıcı olabilirim
Hoşbulduk adaşım servise hiç sorma gereksinimde bulunmadım biliyorum çünkü uçuk fiyat vericeklerini. Evet bende biraz titizimdir bu konularda heryere boyatmak istemem Ama senin uygun gördüğün yer var ise beraber boyatabiliriz ..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma